Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στην Κομοτηνή: Ξυλοκόπησαν φοιτήτρια για τα… νύχια της!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στην Κομοτηνή: Ξυλοκόπησαν φοιτήτρια για τα… νύχια της!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής, ο άγριος ξυλοδαρμός μιας κοπέλας από συμφοιτήτριες της στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία η πανέμορφη φοιτήτρια, οι συμφοιτήτριες της, την χτύπησαν άγρια, στέλνοντας την στο νοσοκομείο με μώλωπες και κακώσεις σε όλο της το σώμα. Η ιατροδικαστική έκθεση, επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό. Η άτυχη φοιτήτρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί τρεις […]

f-1496422214

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής, ο άγριος ξυλοδαρμός μιας κοπέλας από συμφοιτήτριες της στα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία η πανέμορφη φοιτήτρια, οι συμφοιτήτριες της, την χτύπησαν άγρια, στέλνοντας την στο νοσοκομείο με μώλωπες και κακώσεις σε όλο της το σώμα.

Η ιατροδικαστική έκθεση, επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό.

Η άτυχη φοιτήτρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί τρεις μέρες στο νοσοκομείο, ενώ για να αναρρώσει πλήρως πέρασαν περίπου 2 εβδομάδες.

Το χρονικό

Όλα άρχισαν όταν κατά την διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο της σχολής, οι συμφοιτήτριες της την έβρισαν για τα… νύχια της!

Η κοπέλα ζήτησε τον λόγο και εκείνες την έσπρωξαν, την έριξαν στο πάτωμα και άρχισαν να την κλωτσάνε σε όλο της το σώμα μέχρι που λιποθύμησε.

Ο καθηγητής μάλιστα προσπάθησε να συγκαλύψει το περιστατικό, συμβουλεύοντας την να μην δημοσιοποιήσει την υπόθεση και πληγεί η εικόνα της σχολής .

Η φοιτήτρια όμως, κατήγγειλε στις Αρχές και το περιστατικό και πλέον θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις