Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / 34χρονος προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικο μέσω διαδικτύου!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

34χρονος προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικο μέσω διαδικτύου!

Του Πέτρου Καρσιώτη Ανήλικος στην Αλεξανδρούπολη εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του ότι άγνωστος του έκανε πρόταση μέσω facebook  να έρθει σε επαφή μαζί του και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β. Ελλάδος, έφθασε στα ψηφιακά ίχνη του κατηγορούμενου. Η Δίωξη σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 34χρονου με τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Όπως ανακοίνωσε η […]

1434643481701083210

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ανήλικος στην Αλεξανδρούπολη εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του ότι άγνωστος του έκανε πρόταση μέσω facebook  να έρθει σε επαφή μαζί του και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β. Ελλάδος, έφθασε στα ψηφιακά ίχνη του κατηγορούμενου.

Η Δίωξη σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 34χρονου με τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, Η  Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β. Ελλάδος εξιχνίασε την υπόθεση μετά την καταγγελία πατέρα ανήλικου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Το μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας να έρθει ο ανήλικος σε επαφή μαζί του

Σύμφωνα με αυτήν, ο δράστης μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε μήνυμα στον ανήλικο γιο του με σκοπό να τον πείσει  να έρθει σε επαφή μαζί του.

Μετά τη σοβαρή καταγγελία του πατέρα, ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση των καταγγελλομένων.

Έτσι ξεκίνησαν την έρευνα οι ηλεκτρονικοί ντετέκτιβ.

Έφτασαν στα ηλεκτρονικά ίχνη του 34χρονου και στο σπίτι του

Ακολούθησε λεπτομερής εξέταση  των στοιχείων και  των δεδομένων και ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη και η εμπλοκή του 34χρονου ημεδαπού στην υπό έρευνα υπόθεση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις  2 Ιουνίου  παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 34χρονου σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος και δύο  φορητά μέσα αποθήκευσης (USB Flash Disks).

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα πειστήρια

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβάλλεται  στην αρμόδια Εισαγγελία, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις