Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρήτη: Έντονες αντιδράσεις για το θέμα στην Έκθεση, στις ενδοσχολικές εξετάσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έντονες αντιδράσεις για το θέμα στην Έκθεση, στις ενδοσχολικές εξετάσεις

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει σε γονείς αλλά και μαθητές της Β’ τάξης Λυκείου του Ηρακλείου το θέμα που επέλεξαν οι καθηγητές στο μάθημα της Έκθεσης, στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Οι μαθητές κλήθηκαν να σχολιάσουν το φαινόμενο του reality Survivor, την ώρα που αμέτρητα σοβαρά προβλήματα ταλανίζουν την ελληνική καθημερινότητα. Γονείς που μίλησαν στο ekriti, εξέφρασαν την […]

exetaseis-1024x585

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει σε γονείς αλλά και μαθητές της Β’ τάξης Λυκείου του Ηρακλείου το θέμα που επέλεξαν οι καθηγητές στο μάθημα της Έκθεσης, στις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Οι μαθητές κλήθηκαν να σχολιάσουν το φαινόμενο του reality Survivor, την ώρα που αμέτρητα σοβαρά προβλήματα ταλανίζουν την ελληνική καθημερινότητα.

Γονείς που μίλησαν στο ekriti, εξέφρασαν την έντονη αγανάκτησή τους λέγοντας ότι και «η παιδεία απομακρύνεται από το στόχο της που δεν είναι άλλος από τη μόρφωση και την απόκτηση γνώσης και όχι από τα αυτοκτονικά σύνδρομα μιας κοινωνίας που ξεχνά το παρελθόν της και δεν γνωρίζει το μέλλον της απόρροιας της εξαφάνισης της αυτογνωσίας. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν μέσα στην κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις