Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φρίκη! Βρέθηκαν κομμένα γεννητικά όργανα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη! Βρέθηκαν κομμένα γεννητικά όργανα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων!

  Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπος ένας διερχόμενος πολίτης κοντά στον Σταθμό Λαρίσης. Kομμένα γυναικεία γεννητικά όργανα ήταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Ιουλιανού. Ο πολίτης αμέσως κάλεσε τις Αρχές που διαπίστωσαν πως στη σακούλα υπήρχαν 21 γυναικεία όργανα, μέσα σε φορμόλη. Το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας που επιλήφθηκε […]

1197755_κξ

 

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπος ένας διερχόμενος πολίτης κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.

Kομμένα γυναικεία γεννητικά όργανα ήταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Ιουλιανού.

Ο πολίτης αμέσως κάλεσε τις Αρχές που διαπίστωσαν πως στη σακούλα υπήρχαν 21 γυναικεία όργανα, μέσα σε φορμόλη.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας που επιλήφθηκε της υπόθεσης έστειλε το μακάβριο εύρημα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για όργανα που αφαιρέθηκαν κατά τη διάρκεια ιατρικών επεμβάσεων, χωρίς, βέβαια, να αποκλείεται τίποτα μέχρι αυτή την ώρα.

Γιατροί με τους οποίους επικοινώνησε «Το Βήμα» εξέφρασαν την έκπληξή τους για τη συγκεκριμένη πράξη αλλά και τον εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό των αποκομμένων οργάνων που πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Σύμφωνα με την αρχική πιθανολόγησή τους ίσως προέρχονται από κάποιο παθολογοανατομικό εργαστήριο στο οποίο παραδίδονταν για εξετάσεις αλλά και φύλαξη όργανα από χειρουργικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή «οι υπεύθυνοι αυτού του εργαστηρίου αντί να ακολουθήσουν τις νόμιμες, πιστοποιημένες διαδικασίες παράδοσης των ανθρωπίνων οργάνων για υγειονομική ταφή η αποτέφρωση προτίμησαν για λόγους… οικονομικούς να τα πετάξουν στα σκουπίδια».

Ωστόσο ερευνάται το ενδεχόμενο τα όργανα αυτά να προέρχονται από κάποιο ιδιωτικό ιατρείο που προχωρούσε – άγνωστο υπό ποιες συνθήκες – σε τέτοιου είδους χειρουργικές επεμβάσεις και να μην ακολουθούσε τις νόμιμες διαδικασίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις