Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έτοιμη να κλάψει η Βαλαβάνη για τον Κοκκινάκη- Αλλάζουν όλα στις αποχωρήσεις (video)
LIFESTYLE

Έτοιμη να κλάψει η Βαλαβάνη για τον Κοκκινάκη- Αλλάζουν όλα στις αποχωρήσεις (video)

Το τηλεοπτικό κοινό έδιωξε χθες τον πολίστα της ομάδας, Κοκκινάκη και κράτησε τον ράπερ, Μπο. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ευριδίκη, που ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα. «Είναι η τρίτη φορά που ήμουν υποψήφιος και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ζήσει το παιχνίδι μέχρι τώρα, καλή συνέχεια στα […]

me-poiou-politiki-arxigou-tin-aderfi-pantremenos-o-kokkinakis.w_hr

Το τηλεοπτικό κοινό έδιωξε χθες τον πολίστα της ομάδας, Κοκκινάκη και κράτησε τον ράπερ, Μπο.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ευριδίκη, που ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

«Είναι η τρίτη φορά που ήμουν υποψήφιος και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ζήσει το παιχνίδι μέχρι τώρα, καλή συνέχεια στα παιδιά και στις δύο ομάδες. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε τρεις φορές και αυτούς ίσως που δεν τους άρεσα. Εγώ αυτός είμαι, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλή επιτυχία στα παιδιά, να πετύχει ο καθένας τους στόχους που έχει. Θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους, στην κόρη μου».

Αλλάζουν όλα στην αποχώρηση των παικτών

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στην ομάδα πως την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν και οι εννέα παίκτες στη διάθεση του κοινού και μάλιστα για μία ολόκληρη ημέρα.

Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια λίστα από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Ωστόσο, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις