Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτο: Πόσα εισιτήρια πουλήθηκαν σε 6′ για την συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Πόσα εισιτήρια πουλήθηκαν σε 6′ για την συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ

Η πολυαναμενόμενη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, One Love Manchester, που θα την φέρει πίσω στην πόλη του Μάντσεστερ που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ψυχή της, πλησιάζει. Η διάσημη Αμερικανίδα, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να στείλει μήνυμα κατά της τρομοκρατίας. Μέσα σε έξι λεπτά, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Η εταιρία Ticketmaster γνωστοποίησε ότι […]

ariana-gkrante

Η πολυαναμενόμενη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, One Love Manchester, που θα την φέρει πίσω στην πόλη του Μάντσεστερ που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ψυχή της, πλησιάζει.

Η διάσημη Αμερικανίδα, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να στείλει μήνυμα κατά της τρομοκρατίας.

Μέσα σε έξι λεπτά, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Η εταιρία Ticketmaster γνωστοποίησε ότι 140.000 άνθρωποι συνδέθηκαν στον ιστότοπό της αναζητώντας τα εισιτήρια για τη συναυλία One Love Manchester.

Δίπλα της θα εμφανιστεί μια πλειάδα αστέρων όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι Coldplay, η Κέιτι Πέρι, οι Take That, οι Black Eyed Peas, ο Usher και ο Pharrell. Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν στο στάδιο χωρητικότητας 50.000 θεατών Emirates Old Trafford.

Περίπου 20.000 δωρεάν εισιτήρια διατέθηκαν για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις κερκίδες του Μάντσεστερ Αρένα τη νύχτα της επίθεσης.

Όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα από τη συναυλία της Αριάνας Γκράντε στο Μάντσεστερ θα δοθούν στο Έκτακτο Ταμείο του Ερυθρού Σταυρού στο Μάντσεστερ.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις