Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αντίδραση Ιβάν Σαββίδη για ΔΟΛ και Μαρινάκη (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίδραση Ιβάν Σαββίδη για ΔΟΛ και Μαρινάκη (video)

Ο ΔΟΛ βρίσκεται πλέον στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και το θέμα συνδιοίκησης με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν κάτι που θα απασχολούσε. Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έδρας Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ, ο κ. Σαββίδης σχολίασε, αν και με δυσκολία, το ζήτημα που προέκυψε με τα λεφτά της εγγυητικής, λέγοντας: […]

ivan-savvidis

Ο ΔΟΛ βρίσκεται πλέον στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και το θέμα συνδιοίκησης με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν κάτι που θα απασχολούσε. Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έδρας Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ, ο κ. Σαββίδης σχολίασε, αν και με δυσκολία, το ζήτημα που προέκυψε με τα λεφτά της εγγυητικής, λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει με τα λεφτά από την Κύπρο. Τι έχουν τα λεφτά από την Κύπρο, μυρίζουν;».

«Είναι εντυπωσιακή χώρα η Ελλάδα. Όλοι ασχολούνται με τα media και το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνετε τόση προσοχή σε απλές επιχειρηματικές διαδικασίες».

«Θα είμαι ειλικρινής. Η οικογένεια των δημοσιογράφων και ο χώρος των media είναι ένα ιδιαίτερο μέρος της κοινωνίας μας και για να μπεις θέλει πολλή προσοχή. Θέλει προηγουμένως να χτυπήσεις την πόρτα, όπως συνηθίζω να λέω. Το πρόβλημα του Σαββίδη ποιο είναι: Εγώ χτυπάω πόρτες, αλλά κανένας δεν ανοίγει. Τώρα θέλω να τις ανοίξω με το πόδι».

«Θέλω το πρωί το Mega να με ξυπνάει στη γλώσσα μου και όπως με ξύπναγε η μητέρα μου», απάντησε στην ερώτηση γιατί θέλει το MEGA να περάσει στα χέρια του.

Ο κ. Σαββίδης δεσμεύτηκε πως οι εργαζόμενοι του καναλιού θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους, με τον ίδιο να προσφέρει 8 εκατ. ευρώ, ενώ 25 θα πάνε στο MEGA. Σύμφωνα με τη δήλωση του, τα χρήματα πρέπει να πάνε στις τσέπες όσων κράτησαν με θυσίες όρθιο το κανάλι και όχι σε όσους «βοήθησαν» στην χρεοκοπία του.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπόλοιπους μετόχους του Mega με τους οποίους θα βρεθεί στην «καρέκλα» της διοίκησης, είπε ότι το Mega «θα έχει διοικητικό συμβούλιο, 35% Bαρδινογιάννης, 22% Μαρινάκης και 20% εγώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις