Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πάρτι στο Twitter με το τιτίβισμα χωρίς νόημα του Τραμπ!
ΚΟΣΜΟΣ

Πάρτι στο Twitter με το τιτίβισμα χωρίς νόημα του Τραμπ!

Μια νέα λέξη έχει μπει πλέον στο λεξιλόγιο μας: “covfefe”. Φυσικά, κανείς δεν ξέρει να τη μεταφράσει, όμως για να την έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο λογαριασμό του στο Twitter , κάτι θα σημαίνει! Το τιτίβισμα του Τραμπ, έγινε περίπου στις 7 το πρωί ώρα Ελλάδος – δηλαδή περίπου τα μεσάνυχτα, ώρα […]

ImageHandler.ashx

Μια νέα λέξη έχει μπει πλέον στο λεξιλόγιο μας: “covfefe”.

Φυσικά, κανείς δεν ξέρει να τη μεταφράσει, όμως για να την έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο λογαριασμό του στο Twitter , κάτι θα σημαίνει!

Το τιτίβισμα του Τραμπ, έγινε περίπου στις 7 το πρωί ώρα Ελλάδος – δηλαδή περίπου τα μεσάνυχτα, ώρα Ουάσινγκτον, ώρα δύσκολη λοιπόν.

«Παρά την συνεχή αρνητική covfefe από τον Τύπο» ξεκίνησε να γράψει αλλά δεν το διόρθωσε ποτέ και οι χρήστες του διαδικτύου κάνουν πάρτι.

Τέσσερις ώρες αφότου δημοσιεύθηκε έχει πάνω από 103.000 retweets και 35.000 απαντήσεις, ενώ 130.000 άνθρωποι πάτησαν «like», με προφανή διάθεση ειρωνίας.

Μεταξύ των αντιδράσεων, ο κωμικός Τζίμι Κίμελ έγραψε «αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι που ποτέ δεν θα γράψω κάτι πιο αστείο».
Ο Τραμπ μάλλον ήθελε να γράψει την λέξη coverage, που σημαίνει «κάλυψη» – και πάλι όμως, το tweet του θα έμενε ανολοκλήρωτο: «Παρά την συνεχή αρνητική κάλυψη από τον Τύπο».

Πιθανόν είχε βάλει το ποτάκι του και δεν τον ένοιαζε τίποτα…

trump-tweet-deka trump-tweet-enteka
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις