Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: 19χρονη καταδικάστηκε σε θάνατο γιατί την βίασε ο ξάδελφος της
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 19χρονη καταδικάστηκε σε θάνατο γιατί την βίασε ο ξάδελφος της

Φρίκη προκαλεί η καταδίκη σε θάνατο δια λιθοβολισμού, μιας 19χρονης Πακιστανής επειδή την βίασε ο ξάδελφος της. Τοπικό δικαστήριο σε απομονωμένη περιοχή στην επαρχία Πουντζάμπ, κατηγόρησε την παντρεμένη νεαρή γυναίκα για μοιχεία, υποστηρίζοντας πως εκείνη αποπλάνησε τον δράστη. Αν και ο εξάδελφος της 19χρονης την επισκέφθηκε στο σπίτι της την ώρα που κοιμόταν και την […]

Afghan refugee women wait for their registration at the United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) repatriation centre on the outskirts of Peshawar on April 11, 2017, as they prepare to return to their home country after fleeing civil war and Taliban rule. Pakistan resumed its mass repatriation of Afghan refugees despite past accusations of coercion in the supposedly voluntary UN programme to return hundreds of thousands to a war-torn nation. / AFP PHOTO / ABDUL MAJEED

Φρίκη προκαλεί η καταδίκη σε θάνατο δια λιθοβολισμού, μιας 19χρονης Πακιστανής επειδή την βίασε ο ξάδελφος της.

Τοπικό δικαστήριο σε απομονωμένη περιοχή στην επαρχία Πουντζάμπ, κατηγόρησε την παντρεμένη νεαρή γυναίκα για μοιχεία, υποστηρίζοντας πως εκείνη αποπλάνησε τον δράστη.

Αν και ο εξάδελφος της 19χρονης την επισκέφθηκε στο σπίτι της την ώρα που κοιμόταν και την βίασε με την απειλή όπλου, ο δικαστής την καταδίκασε με την εσχάτη των ποινών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hindustan Times, στο τοπικό δικαστήριο, μέλος ήταν και ο πατέρας του βιαστή της.

Η 19χρονη μαζί με τον πατέρα της κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και ήδη έχει διαταχθεί η διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό.

Για όλα τα μέλη του τοπικού δικαστηρίου εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, καθώς και για τον βιαστή, ενώ η κοπέλα φιλοξενείται σε καταφύγιο μακριά από το χωριό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις