Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ρήμαζε το νοσοκομείο της Πάτρας- Έκλεψε 11.000 από συνοδό ασθενούς!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρήμαζε το νοσοκομείο της Πάτρας- Έκλεψε 11.000 από συνοδό ασθενούς!

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του  οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων κλοπών. Από την έως τώρα, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί, μια ληστεία και έξι κλοπές […]

2031794

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του  οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων κλοπών.

Από την έως τώρα, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί, μια ληστεία και έξι κλοπές σε θαλάμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών και σε σταθμευμένα οχήματα

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος διέπραξε τα εξής :

Την 27/05/2017 τα ξημερώματα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, αφαίρεσε από συνοδό ασθενούς, που είχε αποκοιμηθεί, μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Κατά την απομάκρυνση του, ο δράστης έγινε αντιληπτός από την παθούσα και ασκώντας της σωματική βία, διατήρησε την τσάντα στην κατοχή του και τράπηκε σε φυγή.

Την 21/05/2017 εισήλθε σε θάλαμο νοσηλείας του ίδιου Νοσοκομείου και αφαίρεσε μια τσάντα που περιείχε, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες, ένα ζευγάρι γυαλιά και προσωπικά αντικείμενα.

Την 11/05/2017 το απόγευμα, αφαίρεσε από ανασφάλιστο αυτοκίνητο στη παραλία του Ρίου, ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Την 22/05/2017 τα ξημερώματα, έσπασε τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου στο πάρκιν του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και αφαίρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως.

Την 24/05/2017 παραβίασε όχημα στο Ρίο και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε διάφορα έγγραφα.

Την 26/05/2017 παραβίασε όχημα στο πάρκιν του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και αφαίρεσε δυο ηχεία.

Την 29/05/2017 παραβίασε όχημα στο χώρο στάθμευσης του ίδιου Νοσοκομείου, χωρίς να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν στο δράστη οι αστυνομικοί, κατά τη σύλληψή του, βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, τα οποία παρέδωσαν στους παθόντες.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 33χρονου, ως μέσο διάπραξης κλοπών, ενώ σε έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του, κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής και διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ράδιο CD, ένα μικρό αγαλματίδιο, ένα σκεπάρνι, ένα ζεύγος γαντιών και δυο κατσαβίδια  αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών”.

“Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε χθες και ένας 33χρονος Έλληνας ο οποίος φέρεται να πραγματοποιούσε συστηματικά κλοπές, στο πάρκινγκ αλλά και σε θαλάμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr έχουν εξιχνιαστεί συνολικά μια ληστεία και έξι κλοπές.

Ο 33χρονος μάλιστα στις 27 Μαΐου δεν δίστασε να ληστέψει μια γυναίκα – συνοδό ασθενούς στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Της πήρε την τσάντα , η ίδια τον αντιλήφθηκε  και στην προσπάθειά της να τον ακινητοποιήσει την έσυρε στο πατωμα”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις