Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η πιο σκληρή μάχη στο Survivor: Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο! (video)
LIFESTYLE

Η πιο σκληρή μάχη στο Survivor: Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο! (video)

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν χθες τη νύχτα για 30 λεπτά και οι τηλεθεατές από την Ελλάδα ψήφισαν αυτόν που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, άρχισαν και οι πρώτες διαρροές σχετικά με το αποτέλεσμα. Η μάχη είναι πολύ δύσκολη και δεν πρόκειται για επίσημες, επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Σύμφωνα με όσα […]

apoxorisi

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν χθες τη νύχτα για 30 λεπτά και οι τηλεθεατές από την Ελλάδα ψήφισαν αυτόν που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, άρχισαν και οι πρώτες διαρροές σχετικά με το αποτέλεσμα.

Η μάχη είναι πολύ δύσκολη και δεν πρόκειται για επίσημες, επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Happy Day: «Όλα δείχνουν ότι αποχωρεί ο Κώστας Κοκκινάκης. Αν λάβουμε υπόψιν μας όλες αυτές τις ψηφοφορίες που γίνονται στα social media, δεν έχουν πέσει έξω ποτέ».

Στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε: «Μας έχουν έρθει τα αποτελέσματα, όμως, επειδή η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή και η μάχη μεταξύ Μπο και Κοκκινάκη θα είναι στήθος με στήθος, αποφάσισα να μη σας το πω. Μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή». Βέβαια, το σούπερ έγραφε εκείνη την ώρα: «Πιο δημοφιλής παίκτης ο Μπο»
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις