Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεαρός έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από γυναίκες
ΚΟΣΜΟΣ

Νεαρός έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από γυναίκες

Θύμα κατ’επανάληψη βιασμού από τρεις γυναίκες έπεσε ένας 23χρονος νεαρός στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο εφιάλτης ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ και κράτησε τρεις ολόκληρες μέρες. Ο νεαρός επιβιβάστηκε σε ένα ταξί στο οποίο επέβαιναν ήδη οι τρεις νεαρές γυναίκες. Ξαφνικά, όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πρετόρια στο Times Live, το ταξί, ενώ […]

5919940a1f464

Θύμα κατ’επανάληψη βιασμού από τρεις γυναίκες έπεσε ένας 23χρονος νεαρός στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο εφιάλτης ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ και κράτησε τρεις ολόκληρες μέρες. Ο νεαρός επιβιβάστηκε σε ένα ταξί στο οποίο επέβαιναν ήδη οι τρεις νεαρές γυναίκες. Ξαφνικά, όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πρετόρια στο Times Live, το ταξί, ενώ κινείτο σε πολυσύχναστη συνοικία της πόλης, άλλαξε κατεύθυνση, ενώ ο οδηγός είπε στον νεαρό να καθίσει στη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο νεαρός, μία από τις γυναίκες φέρεται να του έκανε ένεση με άγνωστη ουσία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

“Είπε ότι ξύπνησε σε ένα μονό κρεβάτι, σε άγνωστο χώρο και τοποθεσία. Οι γυναίκες ύποπτοι, φέρονται να τον ανάγκασαν να πιει ένα ενεργειακό ποτό, πριν τον βιάσουν επανειλημμένως για τρεις ημέρες”, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τον άφησαν ελεύθερο τρεις ημέρες μετά σε μια περιοχή περίπου 48 χιλιόμετρα μακριά της Πρετόρια και εκείνος κατέφυγε στις Αρχές. Ήταν “πολύ σοκαρισμένος” και έλαβε ιατρική περίθαλψη, ανέφερε η αστυνομία.

Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών γυναικών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις