Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τέλος ο Τούχελ από την Ντόρτμουντ, λίγο μετά το Κύπελλο…!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος ο Τούχελ από την Ντόρτμουντ, λίγο μετά το Κύπελλο…!

Τρεις μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, Τόμας Τούχελ και Μπορούσια Ντόρτμουντ παίρνουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Τούχελ, συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή όταν έγινε στόχος τρομοκρατικής επίθεσης πριν τον αγώνα με την Μονακό, για ένα μίτινγκ μόλις 21 λεπτών. Οι σχέσεις του με τους διοικούντες, ήταν στα […]

Τόμας-Τούχελ

Τρεις μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, Τόμας Τούχελ και Μπορούσια Ντόρτμουντ παίρνουν διαφορετικούς δρόμους.

Ο Τούχελ, συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή όταν έγινε στόχος τρομοκρατικής επίθεσης πριν τον αγώνα με την Μονακό, για ένα μίτινγκ μόλις 21 λεπτών. Οι σχέσεις του με τους διοικούντες, ήταν στα όρια το τελευταίο διάστημα.

«Είμαι ευγνώμων για τα δύο υπέροχα και συναρπαστικά χρόνια. Κρίμα που δεν θα συνεχίσουμε μαζί…», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρώην πλέον προπονητής των Βεστφαλών,

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ο Ελβετός Λουσιέν Φαβρ είναι η πρώτη επιλογή της διοίκησης, ωστόσο η γαλλική Νις ζητά 5 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει και δεν αποκλείεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος να έχει άλλον προπονητή την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις