Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Λαγωνικό εντόπισε Έλληνα με χιλιάδες δολάρια στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαγωνικό εντόπισε Έλληνα με χιλιάδες δολάρια στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Ο σκύλος που ανιχνεύει χαρτονομίσματα για της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μας έκανε πάλι περήφανους. Το λαγωνικό, που οι ικανότητες του ξεπερνούν και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εντόπισε βαλίτσα με 21.000 δολάρια στο αεροδρόμιο Αθηνών. Η μυρωδιά του χρήματος τον καλεί, προκειμένου να εντοπιστούν οι επιτήδειοι που επιχειρούν να περάσουν ή να βγάλουν από τη […]

1afa34a7f984eeabdbb0a7d494132ee5-3

Ο σκύλος που ανιχνεύει χαρτονομίσματα για της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μας έκανε πάλι περήφανους.

Το λαγωνικό, που οι ικανότητες του ξεπερνούν και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εντόπισε βαλίτσα με 21.000 δολάρια στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Η μυρωδιά του χρήματος τον καλεί, προκειμένου να εντοπιστούν οι επιτήδειοι που επιχειρούν να περάσουν ή να βγάλουν από τη χώρα ποσά που δεν έχουν δηλώσει.

89e753c01e96884442495d4a825f8d2e

Μια τέτοια περίπτωση εντόπισε ο σκύλος αυτός, στη βαλίτσα Έλληνα που ερχόταν από το Ντουμπάι και ο οποίος «ξέχασε» να τα δηλώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είπε πως πούλησε περιουσιακό του στοιχείο και πως τα χρήματα είναι νόμιμα, που ωστόσο αμέλησε να τα δηλώσει. Τώρα, αναμένεται να αντιμετωπίσει σημαντικά χρηματικά πρόστιμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις