Τίτλοι τέλους για μία από τις μακροβιότερες εκπομπές!

LIFESTYLE

Τίτλοι τέλους για μία από τις μακροβιότερες εκπομπές!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και οι παρουσιαστές αγωνιούν για το αν θα βρίσκονται στην μικρή οθόνη, μαζί με τους συνεργάτες τους, την επόμενη χρονιά. Μία από τις μακροβιότερες εκπομπές, δεν θα είναι πλέον στους δέκτες μας. Πρόκειται για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που ολοκληρώνει την παρουσία της στον ALPHA […]

29.05.2017 | 11:18

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και οι παρουσιαστές αγωνιούν για το αν θα βρίσκονται στην μικρή οθόνη, μαζί με τους συνεργάτες τους, την επόμενη χρονιά.

Μία από τις μακροβιότερες εκπομπές, δεν θα είναι πλέον στους δέκτες μας.

Πρόκειται για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που ολοκληρώνει την παρουσία της στον ALPHA μετά από 13 χρόνια που είναι στον αέρα, όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του.

Όπως φαίνεται,  η απόφαση του σταθμού της Κάντζας για τους τίτλους τέλους ελήφθη εξαιτίας της ανακύκλωσης του ίδιου περιεχομένου, αλλά και της χαμηλής τηλεθέασης.

Ωστόσο η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου φαίνεται να αναζητά άλλη τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται να έχει γίνει ήδη προσέγγιση με στελέχη της ΕΡΤ, όμως υπάρχουν αντιδράσεις από την Αγία Παρασκευή, εξαιτίας της ουδέτερης στάσης που είχε κρατήσει ο παρουσιαστής την περίοδο του «μαύρου» στην ΕΡΤ.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, να βρει καταφύγιο στον ΣΚΑΪ, αν και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δείχνουν πως σε λίγες εβδομάδες, θα κλείσει οριστικά αυτός ο κύκλος.

 

Exit mobile version