Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλος ο Ντάνος με το φλερτάκι Βαλαβάνη- Βασάλου: “Μην ξαναπάς από ‘κει”! (video)
LIFESTYLE

Έξαλλος ο Ντάνος με το φλερτάκι Βαλαβάνη- Βασάλου: “Μην ξαναπάς από ‘κει”! (video)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τους μεγάλους καβγάδες στο Survivor συναντήθηκαν μόνο από μακριά στην παραλία. Το βλέμμα του Κωνσταντίνου, όμως, τα έλεγε όλα. Μιλώντας στην κάμερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Με την Ευρυδίκη και γενικά με όλη την ομάδα δεν έχουμε πολλά πάρε δώσε. Μετά από αυτό που έγινε με τους […]

maties-682x384

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τους μεγάλους καβγάδες στο Survivor συναντήθηκαν μόνο από μακριά στην παραλία. Το βλέμμα του Κωνσταντίνου, όμως, τα έλεγε όλα.

Μιλώντας στην κάμερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Με την Ευρυδίκη και γενικά με όλη την ομάδα δεν έχουμε πολλά πάρε δώσε. Μετά από αυτό που έγινε με τους χαρακτηρισμούς που δεχτήκαμε, η αλήθεια είναι ότι η σχέσεις μας είναι λίγο ψυχρές. Πιστεύω με τον καιρό όλα αυτά να μείνουν στην άκρη και να τα ξαναβρούμε».

Λίγη ώρα αργότερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνάντησε τον Κωνσταντίνο στην παραλία και τα είπαν σε πολύ ωραίο κλίμα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την άλλη ήταν έξαλλος που δοκίμασε από τα πιτάκια των Μαχητών.

«Μην ξαναπάς από εκεί!», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να πάρει την απάντηση: «Ρε άιντε παρατήστε με όλοι σας»!

«Δεν μπορώ να προσποιούμαι. Αυτό που θέλω είναι όταν έχουμε καλή διάθεση εδώ, να την έχουμε και στα παιχνίδια. Θα κάθονται εδώ πέρα αγκαλιά να ταΐζει ο ένας τον άλλον στο στόμα και θα πηγαίνουμε εκεί και θα έχουμε πονηράδες;», αναρωτήθηκε ο Ντάνος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις