Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στιγμές απόλυτου τρόμου για ζευγάρι τουριστών στην Κόρινθο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές απόλυτου τρόμου για ζευγάρι τουριστών στην Κόρινθο

Toυ Πέτρου Καρσιώτη Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών, όταν εγκλωβίστηκε στην περιοχή της Κορίνθου από  κακοποιούς, οι οποίοι με την απειλή των όπλων τους λήστεψαν. Λίγη ώρα, ωστόσο, έπεσαν στα χέρια της  Αστυνομίας. Τα θύματα, 31χρονος Γάλλος και η 28χρονη Γαλλίδα φίλη του, κινούνταν με το αυτοκίνητό τους για να επισκεφθούν τα αξιοθέατα […]

police_car_light.medium

Toυ Πέτρου Καρσιώτη

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών, όταν εγκλωβίστηκε στην περιοχή της Κορίνθου από  κακοποιούς, οι οποίοι με την απειλή των όπλων τους λήστεψαν.

Λίγη ώρα, ωστόσο, έπεσαν στα χέρια της  Αστυνομίας.

Τα θύματα, 31χρονος Γάλλος και η 28χρονη Γαλλίδα φίλη του, κινούνταν με το αυτοκίνητό τους για να επισκεφθούν τα αξιοθέατα της Κορινθίας.

Ξαφνικά, όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, οι δράστες  με δικό τους αυτοκίνητο, βγήκαν κάθετα στο δρόμο και ανάγκασαν τον Γάλλο οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημά του.

Κατέβηκαν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μαχαίρι και πιστόλι

Οι Γάλλοι τουρίστες κατέβηκαν και τότε βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ληστές, ένας από τους οποίους τους απειλούσε με μαχαίρι και ο άλλος με πιστόλι.

Οι δράστες άρπαξαν μια ηλεκτρονική συσκευή,  ένα κινητό τηλέφωνο και  ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Το ζευγάρι των Γάλλων τηλεφώνησε στην Αστυνομία δίνοντας χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και των δραστών.

Η σύλληψη των δύο δραστών που είχαν την κατοχή τους τα κλοπιμαία

Μετά από κινητοποίηση της Ασφάλειας Κορίνθου, συνελήφθησαν ως δράστες της ένοπλης ληστείας, δύο ημεδαποί, ένας ο31χρονος και  ένας  35χρονος.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις