Τα καθημερινά φάουλ που καταστρέφουν τη σχέση

PLUS

Τα καθημερινά φάουλ που καταστρέφουν τη σχέση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Καθημερινά συζητάμε με γνωστούς και φίλους, τι φταίει που οι σχέσεις δεν στεριώνουν οι σχέσεις και που όλο και  περισσότερα ζευγάρια καταλήγουν στον χωρισμό. Κι όμως, όπως για όλα, έτσι και στις ερωτικές σχέσεις υπάρχουν σοβαρά λάθη που κάνουμε καθημερινά οι άνθρωποι και μένουμε μόνοι μας, καταστρέφοντας τη σχέση μας. Ο πιο σημαντικός λόγος, είναι […]

28.05.2017 | 15:02

Καθημερινά συζητάμε με γνωστούς και φίλους, τι φταίει που οι σχέσεις δεν στεριώνουν οι σχέσεις και που όλο και  περισσότερα ζευγάρια καταλήγουν στον χωρισμό.

Κι όμως, όπως για όλα, έτσι και στις ερωτικές σχέσεις υπάρχουν σοβαρά λάθη που κάνουμε καθημερινά οι άνθρωποι και μένουμε μόνοι μας, καταστρέφοντας τη σχέση μας.

Ο πιο σημαντικός λόγος, είναι η συχνότητα που κάνουμε σεξ

Το να διατηρείτε ενεργή τη σεξουαλική σας ζωή είναι το παν για τη σχέση σας. Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες πως έχουμε πονοκέφαλο ή είμαστε πιεσμένοι. Η ερωτική επαφή είναι το πρώτο που κρατά το πάθος και εξαφανίζει την ψύχρα που έρχεται από συχνά καθημερινά καβγαδάκια.

Δεν κοιμάστε με τον σύντροφο σας

Κοιμάστε στον καναπέ. Πολλές φορές θέλετε να δείτε μια ταινία και σας παίρνει ο ύπνος στον καναπέ. Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να ξυπνάτε και να έχετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Η απόσταση δημιουργείται τόσο γρήγορα και όταν το καταλάβετε θα είναι αργά.

Συνεχώς κάνετε κριτική

Κανείς δεν θέλει ένα  σύντροφο που να τον στήνει στον τοίχο με την παραμικρή αφορμή. Και δυστυχώς είναι συνηθισμένο να κρίνετε το παραμικρό που κάνει ο σύντροφος σας χαρακτηρίζοντας τον έστω κι έμμεσα, παρά να εκφράζετε την διαφωνία σας.

Έχετε μπει σε μια ρουτίνα

Αναζητάτε τον σύντροφο σας με χαρά κι ενθουσιασμό, ή τον έχετε δεδομένο; Η σπίθα είναι πολύ εύκολο να φύγει και γι΄ αυτό δεν ευθύνεται το σύμπαν και η φύση του ανθρώπου, αλλά οι πράξεις μας. Σκεφτείτε λίγο, πότε πήρατε ένα λουλούδι ή ένα φτηνό δωράκι στον αγαπημένο σας;

 

Exit mobile version