Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ: Φοιτητές μάζεψαν νεκρό δελφίνι και χόρευαν μαζί του
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Φοιτητές μάζεψαν νεκρό δελφίνι και χόρευαν μαζί του

  Μια ομάδα φοιτητών στο Κορκ της Ιρλανδίας, που απορεί κανείς τι θα απογίνουν στην ζωή τους, βρήκαν ωραία ιδέα να μαζέψουν ένα νεκρό δελφίνι και να χορέψουν μαζί του. Οι νεαροί πήραν το δελφίνι που ήταν μέσα στα αίματα, ταξίδεψαν για μίλια και αφού χόρεψαν γελώντας κρατώντας το αγκαλιά, ανέβασαν στο snapchat, την «αστεία» […]

 ImageHandler

Μια ομάδα φοιτητών στο Κορκ της Ιρλανδίας, που απορεί κανείς τι θα απογίνουν στην ζωή τους, βρήκαν ωραία ιδέα να μαζέψουν ένα νεκρό δελφίνι και να χορέψουν μαζί του.

Οι νεαροί πήραν το δελφίνι που ήταν μέσα στα αίματα, ταξίδεψαν για μίλια και αφού χόρεψαν γελώντας κρατώντας το αγκαλιά, ανέβασαν στο snapchat, την «αστεία» φωτογραφία.

Το νεκρό θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε καταματωμένο στο γρασίδι και πιθανόν είχε δεχθεί επίθεση από καρχαρία, καθώς είχε μία μεγάλη δαγκωνιά στο σώμα του.

cork-delphin11

Ένας υπάλληλος του πανεπιστημιακού συμπλέγματος στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας το βρήκε έξω από το παράθυρο, όπου και το πέταξαν οι φοιτητές.  Ο εργαζόμενος προχώρησε αμέσως σε αναφορά και ξεκίνησε έρευνα για το πώς βρέθηκε στο σημείο εκείνο το νεκρό δελφίνι.

cork-delphin2

Οι νεαροί βρέθηκαν αμέσως από την φωτογραφία στο snapchat.

Όπως υποστήριξαν δεν σπουδάζουν στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, αλλά βρέθηκαν εκεί μετά από μεγάλο ταξίδι. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για μία ιστορία που αποτελεί την επιτομή της ανθρώπινης ανοησίας, όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Κορκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις