Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπαλάφας: “Καμιά λουλού είμαι εγώ; Την ξέρω την πιάτσα”…! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαλάφας: “Καμιά λουλού είμαι εγώ; Την ξέρω την πιάτσα”…! (video)

«Eγώ είμαι του γιαπιού. Τι είμαι εγώ καμία λουλού;» είπε ο Γιάννης Μπαλάφας στον Γιώργο Αυτιά, προσπαθώντας να υποστηρίξει τα όσα ψηφίζει η κυβέρνηση. Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε, σχολιάζοντας την κριτική που έχει γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ για αθέτηση των υποσχέσεων, πως ήδη η κυβέρνηση έχει μειώσει δύο ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα ως το τέλος του 2017, […]

720_517879_70370484b7-92276174349efbab

«Eγώ είμαι του γιαπιού. Τι είμαι εγώ καμία λουλού;» είπε ο Γιάννης Μπαλάφας στον Γιώργο Αυτιά, προσπαθώντας να υποστηρίξει τα όσα ψηφίζει η κυβέρνηση.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε, σχολιάζοντας την κριτική που έχει γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ για αθέτηση των υποσχέσεων, πως ήδη η κυβέρνηση έχει μειώσει δύο ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα ως το τέλος του 2017, θα τον έχουν καταργήσει, είπε.

«Λες να είμαι καμια λουλού που ο πατέρας μου και η μάνα μου με έκαναν πολιτικό. Ξέρω την πιάτσα, του γιαπιού είμαι εγώ. Καμία ωραιοποίηση, καμία καταστροφολογία, υπάρχει σχέδιο να βγούμε από την κρίση» είπε ο κ. Μπαλάφας κλείνοντας την συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις