Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη στο Μεξικό: Τους βασάνισαν και τους έκοψαν το κεφάλι (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στο Μεξικό: Τους βασάνισαν και τους έκοψαν το κεφάλι (pics)

Με ακόμη ένα φρικτό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί, στην πόλη Βερακρούς, στο Μεξικό. Πέντε αποκεφαλισμένα πτώματα, με εμφανή σημάδια βασανιστηρίων, βρέθηκαν στην πόλη με το σημαντικότερο μεξικανικό λιμάνι στον Ατλαντικό. Η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, από την δράση συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά και ανθρώπους. «Η έρευνα έδειξε ότι τα θύματα είναι άνδρες και […]

mexico_527_355

Με ακόμη ένα φρικτό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί, στην πόλη Βερακρούς, στο Μεξικό.

Πέντε αποκεφαλισμένα πτώματα, με εμφανή σημάδια βασανιστηρίων, βρέθηκαν στην πόλη με το σημαντικότερο μεξικανικό λιμάνι στον Ατλαντικό.

Η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, από την δράση συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά και ανθρώπους.

MOnterrey-Graves-3

«Η έρευνα έδειξε ότι τα θύματα είναι άνδρες και το έργο μας για την αναγνώρισή τους συνεχίζεται», ανέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης της ομώνυμης μεξικανικής Πολιτείας.

Μια φωτογραφία από τον τόπο όπου εγκαταλείφθηκαν οι σοροί, στον δήμο Χουάν Ροδρίγκες Κλάρα, εικονίζει τα αιμόφυρτα πτώματα βαλμένα το ένα πάνω στο άλλο σε ένα άδειο χωράφι. Υπήρχε μια επιστολή πλάι στα θύματα, η οποία σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ ήταν υπογεγραμμένη από το καρτέλ Νέα Γενιά του Χαλίσκο.

Monterrey-Graves-2

Οι ανθρωποκτονίες στην Βερακρούς αυξήθηκαν ραγδαία στις 1.258, ή κατά 123% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Ο πρώην κυβερνήτης της Βερακρούς, ο Χαβιέρ Δουάρτε, συνελήφθη στη Γουατεμάλα τον Απρίλιο και διώκεται για κατάχρηση και σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις