Εξομολόγηση Κλίντον: “Την ήττα μου από τον Τραμπ την ξεπέρασα με κρασί” (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Εξομολόγηση Κλίντον: “Την ήττα μου από τον Τραμπ την ξεπέρασα με κρασί” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Eνώ ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται πρωτοσέλιδο καθημερνά είτε για την συμπεριφορά του είτε για την απαστράπτουσα Μελάνια που τον «σώζει» κάθε φορά, μια άλλη γυναίκα, πνίγει τον πόνο της στο…κρασί. Η Χίλαρι Κλίντον, εξομολογήθηκε με ποιο τρόπο ξεπέρασε την ήττα της στις εκλογές για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Οι δηλώσεις της Κλίντον […]

27.05.2017 | 10:53

Eνώ ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται πρωτοσέλιδο καθημερνά είτε για την συμπεριφορά του είτε για την απαστράπτουσα Μελάνια που τον «σώζει» κάθε φορά, μια άλλη γυναίκα, πνίγει τον πόνο της στο…κρασί.

Η Χίλαρι Κλίντον, εξομολογήθηκε με ποιο τρόπο ξεπέρασε την ήττα της στις εκλογές για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Οι δηλώσεις της Κλίντον έγιναν κατά την ομιλία της στο κολέγιο Wellesley, από το οποίο αποφοίτησε και η ίδια πριν από 49 χρόνια. Αυτή ήταν η δεύτερη ομιλία της στο κολέγιο μετά την αποφοίτησή της στην οποία είχε κάνει την εναρκτήρια ομιλία.

Η πρώην υποψήφια πρόεδρος θυμήθηκε στιγμές που έζησε στα φοιτητικά της χρόνια και ανάμεσα σε άλλα διηγήθηκε τη στιγμή που οι γονείς της την ενθάρρυναν να υψώσει το ανάστημά της γιατί αισθανόταν φόβο για τους καθηγητές της.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να είμαι από αυτό εδώ», είπε η Κλίντον και προσέθεσε αστειευόμενη: «Μπορεί να μην το έχετε ακούσει αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα είχα σχεδιάσει, αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι καλά. Είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, ιδιαίτερα με τα φανταστικά μου εγγόνια. Είχα την ευκαιρία να κάνω και μεγάλους περιπάτους στο δάσος και να οργανώσω την ντουλάπα μου. Δεν θα πω ψέματα. Το Σαρντονέ βοήθησε λίγο επίσης».

 

 

Exit mobile version