Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς θα την κάνεις να σταματήσει τα “παιχνίδια” και να τρέχει
PLUS

Πώς θα την κάνεις να σταματήσει τα “παιχνίδια” και να τρέχει

Οι γυναίκες συνηθίζουν να φέρονται παράξενα όταν φλερτάρουν και οι άντρες πάντα θυμώνουν με αυτό. Ωστόσο, υπάρχει ο τέλειος τρόπος για να ζηλέψει μια γυναίκα και να καταλάβει ότι μάλλον είναι ερωτευμένη μαζί σου. Αυτός, δεν είναι άλλος από την… ζήλια. Παρακάτω, θα βρεις τους τρόπους που θα την κάνουν να ζηλέψει και να συνειδητοποιήσει […]

Jealous-woman-near-flirting-couple

Οι γυναίκες συνηθίζουν να φέρονται παράξενα όταν φλερτάρουν και οι άντρες πάντα θυμώνουν με αυτό. Ωστόσο, υπάρχει ο τέλειος τρόπος για να ζηλέψει μια γυναίκα και να καταλάβει ότι μάλλον είναι ερωτευμένη μαζί σου.

Αυτός, δεν είναι άλλος από την… ζήλια.

Παρακάτω, θα βρεις τους τρόπους που θα την κάνουν να ζηλέψει και να συνειδητοποιήσει αν σε θέλει πραγματικά, εφόσον βέβαια έχεις πάρει το πρώτο πράσινο φως.

Μία κρύο – μία ζέστη

Όταν της δίνεις προσοχή και αμέσως μετά την αγνοείς θα την κάνει να προσπαθήσει περισσότερο για την προσοχή σου. Όταν είσαι μαζί της να της δίνεις πολύ προσοχή και να της κάνεις διάφορα κολακευτικά σχόλια αλλά τις υπόλοιπες φορές να την αγνοείς. Θα την τρελάνει και θα την τρώει να κερδίσει και πάλι την προσοχή σου.

Να κάνεις κολακευτικά σχόλια στα κορίτσια γύρω

Αν υπάρχουν κι άλλες κοπέλες γύρω, σχολιάστε πόσο ωραίο είναι το το ντύσιμό τους, τα μαλλιά, ακόμα και τα παπούτσια τους. Αν θέλετε πραγματικά να τρελάνετε μία κοπέλα με την ζήλια πείτε σε μία άλλη πως είναι πολύ όμορφη μπροστά της.

jealous_1483010666

Γέλα με κάτι που θα πει μία άλλη

Όλες θέλουμε να είμαστε οι μοναδικές που θα κάνουμε έναν άντρα να γελάσει επειδή είναι σπάνιο. Συνεπώς, αν γελάσεις αρκετά με κάτι που θα πει μία άλλη κοπέλα θα τρελαθεί από την ζήλια της.

Θα ξεκινήσει να λέει ανέκδοτα για να σας κάνει και αυτή να γελάσετε. Αν το κάνει αυτό κρατηθείτε και μη γελάσετε. Ακόμα και αν πιστεύετε πως κάτι είναι πολύ αστείο.

Ελάτε σε επαφή με μία άλλη ενώ σας βλέπει

Απλά να της πιάσεις το χέρι, χαμηλά στην μέση ή να ακουμπήσεις τον ώμο σου πάνω της. Μην ξεφύγεις όμως γιατί θα την χάσεις.

Πες κάτι καλό για κάποια άλλη

Πες πόσο αστεία ή άνετη είναι μία άλλη και θα τρελαθεί από την ζήλια της. Θα θέλει να αποδείξει πως είναι και αυτή αστεία και άνετη, κάτι το οποίο θα είναι τέλειο για σένα.

Jealousy in Victorian Room Interior

Jealousy in Victorian Room Interior

Αγνόησε τα μηνύματά της και ασχολήσου με άλλες στο διαδίκτυο

Ο καλύτερος τρόπος για να λειτουργήσει αυτό είναι να βάλετε φωτογραφίες από ένα μέρος που ήταν και η κοπέλα μαζί σας αλλά χωρίς αυτή. Πόσταρε φωτογραφίες μόνο με άλλες κοπέλες. Θα ζηλέψει πάρα πολύ με αυτό.

Πες πόσο ωραία πέρασες κάπου, που δεν ήταν εκείνη

Πες της πως χθες το βράδυ βγήκατε άντρες και γυναίκες και πέρασες πολύ ωραία, αλλά δυστυχώς έφυγες νωρίτερα γιατί έπρεπε να κοιμηθείς.

Μπορείς να αναφερθείς σε αυτό αρκετές φορές φυσικά.

Γέλασε με μηνύματα που σου έρχονται, όταν είναι δίπλα σου

Αυτό είναι το χειρότερο για εκείνη και το καλύτερο για εσένα. Το πιθανότερο είναι πως όταν φύγεις θα σου στείλει αμέσως μήνυμα.

Όσο κι αν η ζήλεια είναι αρνητικό συναίσθημα και δεν θεωρείται σωστό να την χρησιμοποιούμε, μην ξεχνάτε πως ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει κανόνες.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις