Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι “μικρές Τερέζες” έρχονται: Τρεις φυσικοί τρόποι να μην τις ξαναδείτε!
PLUS

Οι “μικρές Τερέζες” έρχονται: Τρεις φυσικοί τρόποι να μην τις ξαναδείτε!

Οι κατσαρίδες έρχονται και δεν είναι ποτέ καλοδεχούμενες. Αντί να χρησιμοποιείτε συνέχεια τα χημικά, δοκιμάστε φυσικούς τρόπους που εγγυώνται αποτελέσματα. Δάφνη Απλώστε μερικά φύλλα δάφνης στα ντουλάπια της κουζίνας, του μπάνιου και τις μπαλκονόπορτες . Μπορείτε επίσης κάθε φορά που σφουγγαρίζετε, να ρίχνετε στον κουβά μερικά δαφνόφυλλα. Αμμωνία Η έντονη και χαρακτηριστική οσμή της αμμωνίας […]

κατσαr

Οι κατσαρίδες έρχονται και δεν είναι ποτέ καλοδεχούμενες. Αντί να χρησιμοποιείτε συνέχεια τα χημικά, δοκιμάστε φυσικούς τρόπους που εγγυώνται αποτελέσματα.

Δάφνη

Απλώστε μερικά φύλλα δάφνης στα ντουλάπια της κουζίνας, του μπάνιου και τις μπαλκονόπορτες .

Μπορείτε επίσης κάθε φορά που σφουγγαρίζετε, να ρίχνετε στον κουβά μερικά δαφνόφυλλα.

Αμμωνία

Η έντονη και χαρακτηριστική οσμή της αμμωνίας διώχνει τις κατσαρίδες. Πέρα από δυνατό καθαριστικό, η μαγειρική σόδα απωθεί και τις κατσαρίδες. Απλά διαλύστε 2 φλ. αμμωνία σε ένα κουβά νερό και αδειάστε τον στο νεροχύτη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόρδο ή φέτες αγγουριού τα οποία απεχθάνονται εξίσου οι κατσαρίδες.

Φτιάξτε, λοιπόν, το δικό σας σπιτικό εντομοκτόνο, ανακατεύοντας μαγειρική σόδα με ζάχαρη άχνη. Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε φύλλα μαρουλιού και τοποθετήστε τα σε όλα τα πιθανά σημεία επιδρομών. Αν και αυτές οι δύο ουσίες είναι θανατηφόρες για τις κατσαρίδες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις