Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Δεν σε θέλουν οι φίλες της; Πώς θα αντιμετωπίσεις τον πιο ισχυρό “εχθρό”
PLUS

Δεν σε θέλουν οι φίλες της; Πώς θα αντιμετωπίσεις τον πιο ισχυρό “εχθρό”

Οι πιο παλιοί έλεγαν πως όταν έχεις σχέση μαζί της, αυτόματα έχεις και με τις φίλες της. Δεν είχαν άδικο. Οι φίλες, ακόμη κι όταν είναι αληθινές, θα τρέξουν να κρίνουν το παραμκρό πάνω σου, ψάχνοντας τα αδύναμα σημεία σου για να τα χρησιμοποιούν σε κάθε καβγά που θα έχεις μαζί της. Υπάρχουν συγκεκριμένες «τακτικές» […]

filia - Copy

Οι πιο παλιοί έλεγαν πως όταν έχεις σχέση μαζί της, αυτόματα έχεις και με τις φίλες της. Δεν είχαν άδικο. Οι φίλες, ακόμη κι όταν είναι αληθινές, θα τρέξουν να κρίνουν το παραμκρό πάνω σου, ψάχνοντας τα αδύναμα σημεία σου για να τα χρησιμοποιούν σε κάθε καβγά που θα έχεις μαζί της.

Υπάρχουν συγκεκριμένες «τακτικές» που ακολουθούν οι φίλες, τις οποίες θα μπορούσες να αποφύγεις, γιατί δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταστρέψουν την σχέση σου πριν καλά- καλά αρχίσει.

Σου μιλάνε απότομα και διαφωνούν με ό.τι κι αν λες

Το πρώτο πράγμα που καλείσαι να κάνεις είναι να αντιληφθείς για το αν πρόκειται για πείραγμα ή όχι. Γιατί καλώς ή κακώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κακή αίσθηση του χιούμορ. Το χειρότερο σενάριο τις θέλει να μην χάσουν λεπτό στο να σε μειώσουν, από την πρώτη στιγμή που θα σε γνωρίσουν. Σε καμία περίπτωση μην κάνεις το ίδιο. Είναι αλήθεια πως δεν πρέπει να μας προσβάλλει κανείς, εδώ όμως πρόκειται για τις φίλες της συντρόφου σου. Απλώς χαμογέλα. Μην τις κατηγορήσεις σε εκείνη και να είσαι σίγουρος πως θα βγεις κερδισμένος.

Τους αρέσει να σε προκαλούν

Θέλουν να σε εκνευρίσουν και να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να πέσεις στην «παγίδα». Πιθανόν να αναφέρουν τις διακοπές με τον πρώην της και να σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Αυτές είναι οι φίλες της. Άτομα που ξέρουν πού να χτυπήσουν. Αδιαφορία. Θυμήσου πως είσαι εκεί από επιλογή σου και για εκείνη. Όχι για τις φίλες της.

friend+3 - Copy

Σε πικάρει γιατί σε γουστάρει

Πολύ πιθανό και δυστυχώς το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στην σύντροφο σου. Οι φίλες συνήθως βάζουν στο μάτι τον άντρα της φίλης, όχι γιατί είναι το κελεπούρι απαραίτητα, αλλά γιατί η φιλενάδα της περνάει καλά δίπλα σου. Είναι κανόνας: Δεν μπλέκεις, δεν αποκαλύπτεις στο κορίτσι σου τις υποψίες.

Απλά κάθε φορά που είστε μαζί και είναι παρούσα, φρόντισε να δηλώνεις με τον τρόπο σου για ποια «χτυπάει» η καρδιά σου. Επαναλαμβάνουμε.

Μην ανακατέψεις τα πράγματα, ακόμη κι αν θεωρείς ότι το κάνεις για καλό. Οι φίλες, έχουν τεράστια δύναμη.

jealous2520gf25205

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις