Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγριος καβγάς Συρμαλένιου- Ασημακοπούλου: “Ωραίο στυλ έχεις μωρή”! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγριος καβγάς Συρμαλένιου- Ασημακοπούλου: “Ωραίο στυλ έχεις μωρή”! (video)

Λίγες ημέρες μετά το σόου στη Βουλή την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, οι βουλευτές θυμήθηκαν πάλι το γνωστό… λεξιλόγιο. Αυτή τη φορά, υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ της κυρίας Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου και του κ. Νίκου Συρμαλένιου όταν – όπως υποστηρίζει η βουλευτής της ΝΔ , την υποτίμησε. Το επεισόδιο εξελίχθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωσης […]

Αποτέλεσμα εικόνας για συρμαλενιος

Λίγες ημέρες μετά το σόου στη Βουλή την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, οι βουλευτές θυμήθηκαν πάλι το γνωστό… λεξιλόγιο.

Αυτή τη φορά, υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ της κυρίας Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου και του κ. Νίκου Συρμαλένιου όταν – όπως υποστηρίζει η βουλευτής της ΝΔ , την υποτίμησε.

Το επεισόδιο εξελίχθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωσης συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που υπέβαλε η κυρία Ασημακοπούλου προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά αναφορικά με την έλλειψη τηλεοπτικού σήματος σε ακριτικές περιοχές.

Σύμφωνα με την ίδια, την ώρα που αποχωρούσε από την αίθουσα, ο κ. Συρμαλένιος την προσέβαλε. Ο διάλογος, όπως υποστηρίζει η κ. Ασημακοπούλου είχε ως εξής:
Ν. Συρμαλένιος: Μπράβο! Ωραίο στυλ έχεις μωρή!
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σε ενοχλεί το στυλ μου;
Ν. Συρμαλένιος: ναι με ενοχλεί.
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σήκω πάνω και πες το δημόσια αν είσαι άντρας. Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στην Βουλή με αυτό τον τρόπο.

Στην συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ απευθύνθηκε προς την αντιπρόεδρο της Ολομέλειας Τασία Χριστοδουλοπούλου προκειμένου να επιβάλλει την τάξη. «Θα επιτρέψετε κυρία πρόεδρε να μιλούν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στις γυναίκες;» ρώτησε η κυρία Ασημακοπούλου ωστόσο η κυρία Χριστοδουλοπούλου την κάλεσε να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις