Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αλβανός είχε στο κινητό του 500 άσεμνες φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός είχε στο κινητό του 500 άσεμνες φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών

Ακούγεται απίστευτο. Πεντακόσιες φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών σε τολμηρές πόζες, βρέθηκαν μέσα στο κινητό τηλέφωνο 40χρονου Αλβανού σε περιοχή της Ηλείας! Μέσα από το ηλεκτρονικό “άλμπουμ” που προκαλεί σοκ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ρουν τα κορίτσια που εικονίζονται και να πληροφορηθούν επακριβώς για το πώς οι φωτογραφίες περιήλθαν στην κατοχή του αλλοδαπού. Για τις περισσότερες περιπτώσεις, […]

por1

Ακούγεται απίστευτο.

Πεντακόσιες φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών σε τολμηρές πόζες, βρέθηκαν μέσα στο κινητό τηλέφωνο 40χρονου Αλβανού σε περιοχή της Ηλείας!

Μέσα από το ηλεκτρονικό “άλμπουμ” που προκαλεί σοκ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ρουν τα κορίτσια που εικονίζονται και να πληροφορηθούν επακριβώς για το πώς οι φωτογραφίες περιήλθαν στην κατοχή του αλλοδαπού.

Για τις περισσότερες περιπτώσεις, οι αστυνομικοί του Τμήματος της Βάρδας, που αποκάλυψαν την υπόθεση, γνωρίζουν ότι ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, εμφανιζόταν στο facebook με διαφορετικά προφίλ.

Έπειθε τα κορίτσια να στένλουν φωτογραφίες και βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 40χρονος, χρησιμοποιώντας διαφορετικά προφίλ, συνομιλούσε με ανήλικα κορίτσια, τα οποία έπειθε να του αποστέλλουν βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Βάρδας στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο, που περιείχε περισσότερες από 500 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και 32χρονος, ο οποίος γνώριζε για το πορνογραφικό υλικό και διευκόλυνε τη δράση του 40χρονου.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των δυο αλλοδαπών συλληφθέντων προέκυψε ότι αυτοί είχαν εισέλθει και διέμεναν στη Χώρα μας παράνομα.

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα- Συνεχίζεται η έρευνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη χρήση του διαδικτύου καθώς “η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανάπτυξη της πληροφορικής και η ευρύτατη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχουν επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στο σύνολο των καθημερινών μας δραστηριοτήτων, οι οποίες κατά κανόνα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, αλλά παράλληλα ευνοούν και την ανάπτυξη νέων μορφών εγκληματικότητας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις