Η Louis Vuitton την απέρριψε και δεν φαντάζεστε τον λόγο (pics)

PLUS

Η Louis Vuitton την απέρριψε και δεν φαντάζεστε τον λόγο (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα 20χρονο μοντέλο από τη Δανία, η Ulrikke Louise Lahn Hοyer, καταγγέλλει δημόσια τις απάνθρωπες απαιτήσεις στον χώρο της μόδας. Η ίδια, βίωσε μια δυσάρεστη εμπειρία από τον πιο διάσημο γαλλικό οίκο μόδας Louis Vuitton, λίγο πριν την επίδειξη ρούχων της φίρμας στο Κιότο της Ιαπωνίας. Η υπεύθυνη είχε συστήσει στην Ulrikke την προηγούμενη μέρα […]

23.05.2017 | 11:57

Ένα 20χρονο μοντέλο από τη Δανία, η Ulrikke Louise Lahn Hοyer, καταγγέλλει δημόσια τις απάνθρωπες απαιτήσεις στον χώρο της μόδας.

Η ίδια, βίωσε μια δυσάρεστη εμπειρία από τον πιο διάσημο γαλλικό οίκο μόδας Louis Vuitton, λίγο πριν την επίδειξη ρούχων της φίρμας στο Κιότο της Ιαπωνίας.

Η υπεύθυνη είχε συστήσει στην Ulrikke την προηγούμενη μέρα να πιει μόνο νερό για το επόμενο 24ωρο το πρόσωπο και η κοιλιά της ήταν πρησμένα.

Παρόλο που το μοντέλο δεν έφαγε και ξαναπήγε την επόμενη μέρα στο κάστιγνκ, τελικά την απέρριψαν, καθώς όπως της είπαν είναι… υπέρβαρη!

Η νεαρή Δανέζα, έγραψε στο facebook όσα έζησε θέλοντας να δείξει τις παράλογες απαιτήσεις που υπάρχουν στο χώρο της μόδας και προκαλούν κορίτσια- σκελετούς που καταλήγουν πολλές φορές στον θάνατο.

«Πόσες τέτοιες ιστορίες πρέπει να συμβούν, μέχρι να πάψει η κακοποίηση;», αναρωτήθηκε.

Παρεπιπτόντως, ζυγίζει μόνο 44 κιλά…

Exit mobile version