Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Billboard Awards: Η Celine Dion κλαίει, τραγουδώντας 20 χρόνια μετά το τραγούδι της που άφησε ιστορία (vid)
LIFESTYLE

Billboard Awards: Η Celine Dion κλαίει, τραγουδώντας 20 χρόνια μετά το τραγούδι της που άφησε ιστορία (vid)

Συγκίνησε τους πάντες η κορυφαία Celine Dion το βράδυ της Κυριακής στη σκηνή του T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας για τα μουσικά βραβεία «Billboard». Η διάσημη ερμηνεύτρια, φορώντας μία ολόλευκη τουαλέτα δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή Stephane Rolland, γιόρτασε με το κοινό τα εικοστά «γενέθλια» της ταινίας «Τιτανικός» που σάρωσε τα Όσκαρ το 1997 και έγραψε […]

celine-dion-billboard-awards

Συγκίνησε τους πάντες η κορυφαία Celine Dion το βράδυ της Κυριακής στη σκηνή του T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας για τα μουσικά βραβεία «Billboard».

Η διάσημη ερμηνεύτρια, φορώντας μία ολόλευκη τουαλέτα δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή Stephane Rolland, γιόρτασε με το κοινό τα εικοστά «γενέθλια» της ταινίας «Τιτανικός» που σάρωσε τα Όσκαρ το 1997 και έγραψε ιστορία.

40A44D5400000578-4528822-image-m-66_1495419211185

Απόλυτα φορτισμένη, η Dion λύγισε και άφησε τα δάκρυά της να κυλήσουν καθώς τραγουδούσε το αγαπημένο σε όλους «My Heart Will Go On».

«Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου» δήλωσε η Καναδή τραγουδίστρια στο περιοδικό «Billboard» και χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή» την πρόσκληση να γιορτάσει τα είκοσι χρόνια της ταινίας ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία του «My Heary Will Go On».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις