Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πιστός στο στοίχημα: Έχασε την κοτσίδα του ο Ντατόμε μετά τη νίκη της Φενέρ! (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιστός στο στοίχημα: Έχασε την κοτσίδα του ο Ντατόμε μετά τη νίκη της Φενέρ! (pics-vid)

  Η νίκη της Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό είναι κατά κάποιον τρόπο του Λουίτζι Ντατόμε, που συνέβαλε αποφασιστικά με τους 11 πόντους και τα έξι ριμπάουντ. Ο Ιταλός φόργουορντ είχε βάλει στοίχημα ότι αν η ομάδα του σηκώσει την «κούπα», θα άφηνε τον Πέρο Άντιτς να του κόψει την κοτσίδα! Με […]

 

da

Η νίκη της Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό είναι κατά κάποιον τρόπο του Λουίτζι Ντατόμε, που συνέβαλε αποφασιστικά με τους 11 πόντους και τα έξι ριμπάουντ.

Ο Ιταλός φόργουορντ είχε βάλει στοίχημα ότι αν η ομάδα του σηκώσει την «κούπα», θα άφηνε τον Πέρο Άντιτς να του κόψει την κοτσίδα!

Με το σφύριγμα της λήξης ο Σκοπιανός δεν ξέχασε και πήρε ένα ψαλίδι, έβαλε κάτω τον Ντατόμε και ξεκίνησε!

Fenerbahce's Luigi Datome reacts as he celebrates winning the first place basketball match between Fenerbahce and Olympiacos at the Euroleague Final Four basketball matches at Sinan Erdem Sport Arena, on May 21, 2017, in Istanbul. / AFP PHOTO / BULENT KILIC
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις