Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νεκρή σε τροχαίο 23χρονη που γυρνούσε από διασκέδαση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρή σε τροχαίο 23χρονη που γυρνούσε από διασκέδαση

  Μια 23χρονη κοπέλα που αγνοείτο από τα ξημερώματα της Κυριακή βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα από την αστυνομία της Ξάνθης στην Ε.Ο. Ξάνθης Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου. Η άτυχη κοπέλα κινείτο με κατεύθυνση την Καβάλα, τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε αγροικία με […]

 ImageHandler

Μια 23χρονη κοπέλα που αγνοείτο από τα ξημερώματα της Κυριακή βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα από την αστυνομία της Ξάνθης στην Ε.Ο. Ξάνθης Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου.

Η άτυχη κοπέλα κινείτο με κατεύθυνση την Καβάλα, τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε αγροικία με θάμνους και ελιές.

Το αυτοκίνητο, μετά από τρελή πορεία, κατέληξε αρκετά μακριά από το δρόμο ενώ οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν από την Αστυνομία της Ξάνθης, ανέσυραν το πτώμα της άτυχης κοπέλας αρκετά μέτρα μακριά από το όχημα.

Το θύμα του τροχαίου με καταγωγή από Καβάλα, ήταν σε διασκέδαση σε club της Ξάνθης και οι δικοί της αναζητούσαν τα ίχνη της από τα ξημερώματα καθώς η τελευταία της επικοινωνία ήταν μετά τις 4.

Το απόγευμα η εξαφάνισή της δηλώθηκε και στην Ξάνθη και λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες διέκρινε τα σημάδια στο δρόμο και το ΙΧ.

Οι δικοί της κλήθηκαν στο εξαιρετικά δύσβατο σημείο για να αναγνωρίσουν το πτώμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις