Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αυτή είναι η Harmony: Η κούκλα που ζηλεύει, θυμώνει και έχει… οργασμούς! (pics-vid)
PLUS

Αυτή είναι η Harmony: Η κούκλα που ζηλεύει, θυμώνει και έχει… οργασμούς! (pics-vid)

Τα ρομπότ του σεξ μπαίνουν όλο και περισσότερο στη ζωή μας, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Ωστόσο, η τεχνολογία προς το παρόν δείχνει μια αδυναμία στο «ισχυρό φύλο», φροντίζοντας να του παρέχει την τέλεια κούκλα. Κι αυτή δεν είναι άλλη από κάποια που έρχεται σε… οργασμό! Οι κούκλες θα έχουν και […]

ImageHandler

Τα ρομπότ του σεξ μπαίνουν όλο και περισσότερο στη ζωή μας, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Ωστόσο, η τεχνολογία προς το παρόν δείχνει μια αδυναμία στο «ισχυρό φύλο», φροντίζοντας να του παρέχει την τέλεια κούκλα.

Κι αυτή δεν είναι άλλη από κάποια που έρχεται σε… οργασμό!

Οι κούκλες θα έχουν και προσωπικότητα, με τον κάτοχο να μην έχει παράπονο, καθώς θα θυμάται τα γενέθλιά του αλλά και την αγαπημένη του μουσική, φαγητό και ταινίες!

fgsgssthsergertr2

Το ρομπότ θα ελέγχεται από μια εφαρμογή, με την οποία θα μπορείς να κατεβάζεις διάφορες προσωπικότητες: η κούκλα θα γίνεται έτσι ζηλιάρα, εκνευριστική και ντροπαλή ή ειλικρινής, διανοούμενη, καλή και ερωτική.

fgsgssthsergertr3

«Η κοπέλα που ονειρευόσουν μια ζωή», όπως μας λέει η RealDoll για την πρωτοποριακή Harmony 2.0.

Βέβαια, για να την αποκτήσει κανείς θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η τιμή θα φτάσει και τις 15.000 ευρώ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις