Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δημήτρης Καταλειφός: “Ήμουν με την αριστερά, αλλά απογοητεύτηκα”
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Καταλειφός: “Ήμουν με την αριστερά, αλλά απογοητεύτηκα”

O Δημήτρης Καταλειφός, είναι ένας ακόμη από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που δηλώνουν ανοιχτά πως η αριστερά τους απογοήτευσε. Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο «Εμπορικόν», ετοιμάζεται για ακόμη μία πρεμιέρα, στον αγαπημένο του Χάρολντ Πίντερ. Για πρώτη φορά μαζί με την Όλια Λαζαρίδου, θα παρουσιάσουν από 24 Μαΐου, τέσσερα μονόπρακτα, μια ιδέα του […]

Ðáñïõóßáóç ôïõ íÝïõ âéâëßïõ ôïõ Ðáýëïõ È. ÊÜãéïõ "Ìç ìʼ áöÞóåéò íá ÷áèþ" ôçí ÄåõôÝñá 9 Äåêåìâñßïõ 2013. Ãéá ôï âéâëßï ìßëçóå ï åéêáóôéêüò ÊõñéÜêïò ÊáôæïõñÜêçò. ÁðïóðÜóìáôá ôïõ âéâëßïõ äéÜâáóáí ïé çèïðïéïß: ËÜêçò Ëáæüðïõëïò, ÄçìÞôñçò Êáôáëåéöüò, Ãéþôá ÖÝóôá, Áëßêç Ðáðá÷åëÜ.  (EUROKINISSI/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

O Δημήτρης Καταλειφός, είναι ένας ακόμη από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που δηλώνουν ανοιχτά πως η αριστερά τους απογοήτευσε.

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο «Εμπορικόν», ετοιμάζεται για ακόμη μία πρεμιέρα, στον αγαπημένο του Χάρολντ Πίντερ.

Για πρώτη φορά μαζί με την Όλια Λαζαρίδου, θα παρουσιάσουν από 24 Μαΐου, τέσσερα μονόπρακτα, μια ιδέα του Μάνου Καρατζογιάννη, με τον τίτλο «Φωνές» στο Νέο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ, ο Δημήτρης Καταλειφός αναφέρεται στην καθημερινότητα και παραδέχεται ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είδε «κανένα αεράκι να φυσάει».

«Παρότι ήμουν πάντα με αριστερή προδιάθεση δεν αισθάνομαι καθόλου καλά με αυτά που γίνονται» αναφέρει και συνεχίζει.

8

«Συνειδητά πια θα πω ότι με απογοήτευσε η Αριστερά. 

Αναγνωρίζω ότι είναι τρομερά δύσκολα τα πράγματα, γιατί υπάρχει κάτι πέρα από την Ελλάδα, που μας επιβάλλεται από έξω. Αλλά δυστυχώς δεν είδα κανέναν άλλο τόνο, κανένα άλλο ύφος. Και αυτό είναι απογοητευτικό».

«Αν μη τι άλλο ήθελα μία άλλη ηθική και αισθητική και δεν τη βλέπω. Με ένα άλλο αεράκι που περίμενα να φυσήξει. Αυτό το αεράκι δεν το είδα σε κανένα επίπεδο».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις