Απίστευτο: Κατέστρεψαν τους τάφους για να βρουν… χρυσά δόντια!

ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Κατέστρεψαν τους τάφους για να βρουν… χρυσά δόντια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς οι τρεις δράστες στην Μεσσηνία, που έσπασαν τάφους και λεηλάτησαν ακόμη και τα οστεοφυλάκια αναζητώντας κοσμήματα και χρυσά δόντια! Μια 43χρονη γυναίκα και οι συνεργοί της ηλικίας 40 και 42 χρόνων, άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής τέσσερις τάφους στο νεκροταφείο της Θουρίας ενώ παραβίασαν και το παράθυρο του οστεοφυλάκιο όπου […]

21.05.2017 | 14:57

Δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς οι τρεις δράστες στην Μεσσηνία, που έσπασαν τάφους και λεηλάτησαν ακόμη και τα οστεοφυλάκια αναζητώντας κοσμήματα και χρυσά δόντια!

Μια 43χρονη γυναίκα και οι συνεργοί της ηλικίας 40 και 42 χρόνων, άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής τέσσερις τάφους στο νεκροταφείο της Θουρίας ενώ παραβίασαν και το παράθυρο του οστεοφυλάκιο όπου άνοιξαν τις οστεοθήκες και σκόρπισαν στο έδαφος τα οστά.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί καθώς την Κυριακή ο 40χρονος και η 43χρονη διέρρηξαν άλλες δέκα οστεοθήκες στο νεκροταφείο του χωριού Άμμος και σκόρπισαν τα οστά.

Οι κάτοικοι τους αντιλήφθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία που τους συνέλαβε.

Όλοι έχουν παρελθόν με εισβολές σε εκκλησίες και κλοπές από παγκάρια και οι δυο πρώτοι συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ενώ ο τελευταίος δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και περιύβριση νεκρών. Η 43χρονη κατηγορείται και για κατοχή δύο ναρκωτικών χαπιών.
 

Exit mobile version