Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αδειάζουν τον Σπαλιάρα για την ήττα από τους Τούρκους: “Κάποιοι δεν βάζουν πίσω το εγώ τους” (vid)
LIFESTYLE

Αδειάζουν τον Σπαλιάρα για την ήττα από τους Τούρκους: “Κάποιοι δεν βάζουν πίσω το εγώ τους” (vid)

Αν και το κοινό τον έχει αγαπήσει πολύ, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει αποδειχτεί στατιστικά αδύναμος παίκτης. Παρόλα αυτά, επέμενε να παίξει στον δεύτερο αγώνα εναντίον της Τουρκίας, μιας και στον πρώτο έμεινε εκτός. Μετά την ήττα όμως της Ελλάδας, οι παίκτες και των Διάσημων και των Μαχητών τον κατηγόρησαν για την επιμονή του. «Ο Γιάννης […]

Giannis-Spaliaras

Αν και το κοινό τον έχει αγαπήσει πολύ, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει αποδειχτεί στατιστικά αδύναμος παίκτης.

Παρόλα αυτά, επέμενε να παίξει στον δεύτερο αγώνα εναντίον της Τουρκίας, μιας και στον πρώτο έμεινε εκτός. Μετά την ήττα όμως της Ελλάδας, οι παίκτες και των Διάσημων και των Μαχητών τον κατηγόρησαν για την επιμονή του.

«Ο Γιάννης ήθελε να παίξει γιατί είχε μείνει εκτός στον προηγούμενο αγώνα. Εκεί δυσκολευτήκαμε να αποφασίσουμε ποια αγόρια θα παίξουν και ποια όχι. Ο Γιάννης έμεινε στον προηγούμενο αγώνα εκτός. Ήθελε να παίξει. Κι εγώ θα ήθελα, αν είχα μείνει σε έναν αγώνα έξω να μπω στον επόμενο. Από αυτή την άποψη τον δικαιολογώ. Από την άλλη θεωρώ ότι ο Γιάννης είναι ο πιο αδύναμος παίκτης από όλους τους άντρες. Θεωρώ ότι έπρεπε να κάνει λίγο πίσω και να μείνει εκτός.

Δεν στοχοποιώ, ούτε λέω ότι έπρεπε να μείνει ο Σπαλιάρας έξω. Απλά θεωρητικά ο Σπαλιάρας είναι ο πιο αδύναμος από όλους σας. Κάποιοι δεν βάζουν πίσω το εγώ τους για το καλό όλων» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ αντίστοιχα ο Μάριος είχε εκφράσει από την αρχή την άποψη του ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έπρεπε να μείνει εκτός, κάτι που τον δυσαρέστησε.

«Εγώ διαφώνησα ότι δεν έπρεπε να παίξουν όλοι όσοι δεν έπαιξαν την προηγούμενη φορά. Ο Γιάννης πικράθηκε λίγο με την απόφαση μου ότι εγώ είπα να μην παίξει αυτός. Εγώ από την πρώτη μέρα έχω πει ότι θα λέω αυτό που σκέφτομαι» ακούστηκε να λέει ο Μάριος Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις