Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επί 4 χρόνια, εκσπερμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του!
ΚΟΣΜΟΣ

Επί 4 χρόνια, εκσπερμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του!

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πέντε φορές τη βδομάδα, ένας άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ εκσπερμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του. O 38χρονος άνδρας εργαζόταν ως προσωπικός βοηθός διευθύντριας σε μεγάλη εταιρεία και τα μόνα που έπρεπε να κάνει ήταν να φτιάχνει το πρόγραμμά της, να παίρνει τα τηλεφωνήματά της και να της πηγαίνει στο γραφείο κάθε […]

ejaculator2

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πέντε φορές τη βδομάδα, ένας άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ εκσπερμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του.

O 38χρονος άνδρας εργαζόταν ως προσωπικός βοηθός διευθύντριας σε μεγάλη εταιρεία και τα μόνα που έπρεπε να κάνει ήταν να φτιάχνει το πρόγραμμά της, να παίρνει τα τηλεφωνήματά της και να της πηγαίνει στο γραφείο κάθε πρωί τον καφέ της.

Μετά από έντονη διαμάχη μαζί της παραδέχτηκε μπροστά σε δεκάδες εργαζόμενους πως: «Έχω εκσπερματώσει στον καφέ σου εκατοντάδες φορές!».

Αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Την ώρα που της το έλεγε ένιωσε πολύ περήφανος. Ανέχομαι την άσχημη συμπεριφορά σου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αλλά ήρθε η στιγμή να μάθεις τι έπινες στον καφέ σου όλο αυτό τον καιρό»!

Μετά τη σύλληψή του δεν δίστασε να πει μάλιστα στους αστυνομικούς πως έριχνε στον καφέ της… αυτό, πέντε φορές τη βδομάδα.

Αν αποδειχθεί η πράξη του, η ποινή θα είναι μεγάλη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις