Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πρίντεζης: “Δεν γιορτάσαμε ούτε λεπτό, πάμε για τον τίτλο”!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρίντεζης: “Δεν γιορτάσαμε ούτε λεπτό, πάμε για τον τίτλο”!

Αφού έστειλε «σπιτάκι» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ολυμπιακός μαζεύει δυνάμεις για να καταφέρει να «τελειώσει» και την Φενέρμπαχτσε. Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό του Final Four της Euroleague με τους Τούρκους, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός αισθάνεται έτοιμος. “Για εμάς σαν σύλλογος είναι μεγάλη τιμή να είμαστε σε έναν ακόμη […]

printezis_533_355

Αφού έστειλε «σπιτάκι» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ολυμπιακός μαζεύει δυνάμεις για να καταφέρει να «τελειώσει» και την Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό του Final Four της Euroleague με τους Τούρκους, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός αισθάνεται έτοιμος.

“Για εμάς σαν σύλλογος είναι μεγάλη τιμή να είμαστε σε έναν ακόμη τελικό. Είναι τιμή για τον κόσμο μας, για την ομάδα και για όλους μας, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν. Χθες πήραμε μια μεγάλη νίκη, αλλά δεν πανηγυρίσαμε. Επικεντρωθήκαμε στον τελικό, ξεκουραστήκαμε και τώρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα αυτό, προκειμένου να πάρουμε έναν ακόμη τίτλο”.

Για το πώς το κάνει ο Βασίλης Σπανούλης και “καθαρίζει” στο τέλος

“Είναι η διαφορά μεταξύ καλού παίκτη και ηγέτη. Όταν όλοι είναι νέοι προσπαθούν να προσαρμοστούν και να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο. Ένας μεγάλος παίκτης πρέπει να βρει πάντα τρόπους απέναντι στις άμυνες. Γι’ αυτό, ο Βασίλης είναι ηγέτης, είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις και να τον διαβάσεις”.

Για τον δεύτερο σερί τελικό με ομάδα που παίζει στην έδρα της

“Σίγουρα δεν είναι το ευκολότερο πράγμα, αλλά είναι ένα ματς. Δεν μπορώ να πω ότι το 2015 κάναμε το λάθος και πανηγυρίσαμε, αλλά χθες ειδικά δεν γιορτάσαμε ούτε πέντε λεπτά. Αμέσως, εστιάσαμε στο επόμενο ματς. Τώρα είμαστε 100% έτοιμοι για τον τελικό και δεν σκεφτόμαστε καθόλου το προηγούμενο ματς”.

Για το πώς θα περάσει το πρωινό του τελικού

“Μου αρέσει το ψάρεμα, αλλά το τι θα κάνουμε για να χαλαρώσουμε το αποφασίζει ο κόουτς και η ομάδα”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις