Απόγνωση! Έχει 9 παιδιά και πρέπει να τα βγάλει πέρα με 445 ευρώ! (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόγνωση! Έχει 9 παιδιά και πρέπει να τα βγάλει πέρα με 445 ευρώ! (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια μάνα στην Πάτρα, με 9 παιδιά έχει ως μόνο έσοδο τη σύνταξη χηρείας και απελπισμένη προσπαθεί να βρει μια δουλειά για να τα μεγαλώσει με αξιοπρέπεια. Η Ανδριάννα Κούστη κατάγεται από την Αλβανία και έχει έρθει στη χώρα από τα 17 της. Παντρεύτηκε στην Πάτρα και απέκτησε με το σύζυγό της 9 παιδιά, όμως […]

19.05.2017 | 10:54

Μια μάνα στην Πάτρα, με 9 παιδιά έχει ως μόνο έσοδο τη σύνταξη χηρείας και απελπισμένη προσπαθεί να βρει μια δουλειά για να τα μεγαλώσει με αξιοπρέπεια.

Η Ανδριάννα Κούστη κατάγεται από την Αλβανία και έχει έρθει στη χώρα από τα 17 της. Παντρεύτηκε στην Πάτρα και απέκτησε με το σύζυγό της 9 παιδιά, όμως τον έχασε το 2013.

Τα δύο της παιδιά σπουδάζουν και τα άλλα 7 είναι ανήλικα. Είναι υποχρεωμένη να τα βγάλει πέρα με 445 ευρώ το μήνα!

Το μόνο που ζητά είναι την ελληνική υπηκοότητα, καθώς δεν μπορεί να διεκδικήσει μια θέση εργασίας που προβλέπεται για εκείνη σε νοσοκομείο της πόλης.

Η ελληνική γραφειοκρατία και το παράβολο των 3.000 ευρώ πριν από λίγα χρόνια δεν της επέτρεψαν να αποκτήσει τα έγγραφα που θα της έδιναν την ελληνική ταυτότητα καθώς δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στο ποσό. Τώρα ζητά, η αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε να μπορέσει να αναζητήσει δουλειά.

Δικαιούται μια θέση εργασίας που προβλέπεται για εκείνη, σύμφωνα με όσα εξηγεί, στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα, μετά το θάνατο του συζύγου της που ήταν τραυματιοφορέας.

Exit mobile version