Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Και ένας υπήκοος…  Ζαϊρ στους χούλιγκανς του Πανθεσσαλικού!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και ένας υπήκοος…  Ζαϊρ στους χούλιγκανς του Πανθεσσαλικού!

Του Πέτρου Καρσιώτη Και ένας υπήκοος…  Ζαϊρ (!)  είναι μεταξύ των ταυτοποιημένων ατόμων, που φέρονται να πήραν μέρος στις αιματηρές συγκρούσεις οπαδών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στη διάρκεια του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ με το μαχαίρι Από αστυνομικές πηγές, που κάνουν την έρευνα για […]

3d4639164286d434879213718b2ecdac

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και ένας υπήκοος…  Ζαϊρ (!)  είναι μεταξύ των ταυτοποιημένων ατόμων, που φέρονται να πήραν μέρος στις αιματηρές συγκρούσεις οπαδών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στη διάρκεια του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ.

Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ με το μαχαίρι

Από αστυνομικές πηγές, που κάνουν την έρευνα για τον εντοπισμό των αρνητικών πρωταγωνιστών του «τελικού της ντροπής», όπως χαρακτηρίστηκε, έγινε γνωστό ότι ταυτοποιήθηκε και ο οπαδός του ΠΑΟΚ με το μαχαίρι.

Πρόκειται για 20χρονο Αλβανό, ο οποίος διαμένει στη Θεσσαλονίκη και το 2012 είχε κατηγορηθεί για ληστεία σε βάρος πεζού.

Είχε συλληφθεί ξανά για επεισόδια

Ο ίδιος έχει επίσης συλληφθεί ξανά για εμπλοκή σε επεισόδια με αντιπάλους άλλων ομάδων.

Είχε  προηγηθεί η ταυτοποίηση και του χούλιγκαν της ΑΕΚ, ο οποίος, βρέθηκε από την Αστυνομία να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου, τραυματισμένος κι ο ίδιος από μαχαίρια η άλλα αιχμηρά αντικείμενα, που χρησιμοποιήθηκαν.

Αποφασίστηκε να νοσηλευτεί φρουρούμενος

Έτσι, αποφασίστηκε να φρουρηθεί μέχρι οι γιατροί να δώσουν το πράσινο φως για εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος, πάντα κατά τις πληροφορίες, υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι, αλλά ένα αιχμηρό αντικείμενο που το βρήκε σπασμένο από τα επεισόδια και τις συμπλοκές.

Ταυτοποιήθηκαν συνολικά 25 άτομα για τα αιματηρά επεισόδια

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αστυνομία, από τη μέχρι τώρα έρευνα για την πρόκληση των επεισοδίων, που έβαλαν σε άμεσο κίνδυνο την αρτιμέλεια και τη ζωή ακόμη φιλάθλων των δύο ομάδων που παρακολουθούσαν τον τελικό με τα παιδιά τους, έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 26 άτομα, ηλικίας από 19 έως και 45 ετών.

18405316_10207737544234954_493751496_o

Είκοσι Έλληνες και έξι αλλοδαποί

Πρόκειται όπως αναφέρουν  οι Διευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων, πρόκειται για 20 Έλληνες και έξι αλλοδαπούς, από τους οποίους οι πέντε Αλβανοί και ένας υπήκοος Ζαίρ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια που αμαύρωσαν τον τελικό και έφεραν στην επιφάνεια αδυναμίες υλοποίησης μέτρων από πλευράς αστυνομίας, είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου τέσσερις Έλληνες ηλικίας 33, 35, 38 και 40ν χρόνων για παραβάσεις των Νόμων για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση, δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις κατά των υπαιτίων ακόμη και για απόπειρες ανθρωποκτονιών.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις