Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι και ακινητοποιούσαν τους ενοίκους!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι και ακινητοποιούσαν τους ενοίκους!

Του Πέτρου Καρσιώτη Έστησαν ενέδρα στην αυλή του σπιτιού ανδρόγυνου και έπιαναν ομήρους τους ιδιοκτήτες, καθώς έμπαιναν και περνούσαν αμέριμνοι την πόρτα! Συνέβη στην Τερψιθέα της Λάρισας και όπως απεδείχθη, δράστες ήταν πέντε Βούλγαροι, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα. Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρεις από τους δράστες, ενώ η έρευνα […]

88fd9ce0eb6f1f917ec9571e8a4296f3_XL

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έστησαν ενέδρα στην αυλή του σπιτιού ανδρόγυνου και έπιαναν ομήρους τους ιδιοκτήτες, καθώς έμπαιναν και περνούσαν αμέριμνοι την πόρτα!

Συνέβη στην Τερψιθέα της Λάρισας και όπως απεδείχθη, δράστες ήταν πέντε Βούλγαροι, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα.

Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρεις από τους δράστες, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των άλλων δύο κακοποιών συνεχίζεται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας των ληστών, έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του ανδρόγυνου στην Τερψιθέα της Λάρισας.

Οι κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν πρώτα την 51χρονη γυναίκα

Φορώντας κουκούλες, ακινητοποίησαν πρώτα την 51χρονη γυναίκα  και στη συνέχεια τον 62χρονο σύζυγό της, τη στιγμή που εισέρχονταν διαδοχικά στο σπίτι τους.

Στη συνέχεια τους οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού και εκεί χτυπώντας τους άρπαξαν χρυσαφικά και χρήματα.

Κατά τη διαφυγή, έκλεψαν το αυτοκίνητο της οικογένειας

Κατά τη διαφυγή τους από το σπίτι άρπαξαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της 51χρονης γυναίκας και εξαφανίστηκαν με αυτό.

Η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Λάρισας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις