Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Και από το πουθενά, η αγνοούμενη… χαντζάρα βρέθηκε! (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Και από το πουθενά, η αγνοούμενη… χαντζάρα βρέθηκε! (vid)

H χαμένη ματσέτα που είχε φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor, επιτέλους βρέθηκε! Περίπου τρεις εβδομάδες πριν, είχε δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση, με τις υποψίες για την χαντζάρα που χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν τις καρύδες να πέφτουν στους Μαχητές. Από το πουθενά, η ματσέτα εμφανίστηκε ξανά… «Η μαχαίρα βρέθηκε προς μεγάλη μας […]

Survivor-1-14

H χαμένη ματσέτα που είχε φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor, επιτέλους βρέθηκε!

Περίπου τρεις εβδομάδες πριν, είχε δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση, με τις υποψίες για την χαντζάρα που χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν τις καρύδες να πέφτουν στους Μαχητές.

Από το πουθενά, η ματσέτα εμφανίστηκε ξανά…

«Η μαχαίρα βρέθηκε προς μεγάλη μας έκπληξη σε ένα μέρος που όλοι συχνάζουμε γιατί έχουμε το γυμναστήριο. Θεωρώ ότι κάποιος την είχε πάρει από εμάς και την άφησε εκεί σήμερα. Δεν θα μπω σε περαιτέρω διαδικασίες γιατί είναι οφθαλμοφανές ότι δεν βγαίνουν πουθενά και ούτε θα καθίσω να ψάχνω ψύλλους στα άχυρα ενισχύοντας ένα κλίμα που επίσης δεν οδηγεί πουθενά» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Χάρηκα που ξαναβρέθηκε γιατί είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Τώρα το πως χάθηκε και το πως βρέθηκε θα μείνει ένα μυστήριο όπως αν στην τελευταία προσωπική ασυλία, πέταξα την ασυλία ή την κράτησα», είπε ο Μπο από την πλευρά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις