Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο συμβάν στο Συμβούλιο: Μέλος του ΚΚΕ πετούσε ό,τι υπήρχε μπροστά του! (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο συμβάν στο Συμβούλιο: Μέλος του ΚΚΕ πετούσε ό,τι υπήρχε μπροστά του! (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό, σημειώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, μεταξύ του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης η οποία υπάγεται στο ΚΚΕ, Θεόδωρου Τορλαχίδη και του πρόεδρου του Σώματος, Πέτρου Σερίδη. Ο δεύτερος δεν επέτρεψε στον πρώτο να μιλήσει, θεωρώντας ότι είχε ήδη τοποθετηθεί, δύο φορές, για το θέμα που συζητούσαν εκείνη τη στιγμή. […]

kke

Ένα απίστευτο περιστατικό, σημειώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, μεταξύ του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης η οποία υπάγεται στο ΚΚΕ, Θεόδωρου Τορλαχίδη και του πρόεδρου του Σώματος, Πέτρου Σερίδη.

Ο δεύτερος δεν επέτρεψε στον πρώτο να μιλήσει, θεωρώντας ότι είχε ήδη τοποθετηθεί, δύο φορές, για το θέμα που συζητούσαν εκείνη τη στιγμή.

Αυτή η στάση του προέδρου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος, κάποια στιγμή εκνευρίστηκε τόσο πολύ, που πέταξε το μικρόφωνο και το μπουκάλι με το νερό, που βρισκόντουσαν μπροστά του.

Οι υπόλοιποι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, όμως ο κ. Τορλαχίδης, για κάποια λεπτά είχε χάσει τον έλεγχο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις