Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καραγιαννίδης: “Οπτική μας είναι να στηρίξουμε όσους θα πληγούν από τα μέτρα”!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραγιαννίδης: “Οπτική μας είναι να στηρίξουμε όσους θα πληγούν από τα μέτρα”!

«Δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι τελειόφοιτος πανεπιστημίου. Δεν ισχυρίστηκα ότι ξέρω τα πάντα. Πριν γίνω βουλευτής δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Ισχυρίστηκα ότι κάποια πράγματα απλά μπορούμε να τα εξηγήσουμε και να συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης. «Κάποιες εφημερίδες και κάποια site νομίζουν ότι μπορούν να με πλήξουν προσωπικά. Δεν νιώθω ντροπή […]

krfk

«Δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι τελειόφοιτος πανεπιστημίου. Δεν ισχυρίστηκα ότι ξέρω τα πάντα. Πριν γίνω βουλευτής δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Ισχυρίστηκα ότι κάποια πράγματα απλά μπορούμε να τα εξηγήσουμε και να συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.

«Κάποιες εφημερίδες και κάποια site νομίζουν ότι μπορούν να με πλήξουν προσωπικά. Δεν νιώθω ντροπή για τις δουλειές που έκανα πριν γίνω βουλευτής. Θα το ξανακάνω. Ας αφήσουμε τα μπακάλικα στην άκρη και να συζητήσουμε επι της ουσίας».

Στη συζήτηση για τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο 4, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ανέπτυξε «την δικά μας οπτική» όπως είπε που στοχεύει στην στήριξη των ευάλωτων πολιτών που έχουν πληγεί από την κρίση και θα πληγούν από τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση.

«Η δική μας οπτική έχει να κάνει με την προσπάθεια στήριξης των στρωμάτων της κοινωνίας που έχουν πληγεί και θα πληγούν ακόμα περισσότερο από τα νέα μέτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα σας πούμε ότι αυτό είναι success story. Δεν θα σας πούμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για τη χώρα» τόνισε ο κ. Καραγιαννίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις