Σφάζονται Κοκκινάκης- Σπαλιάρας: “Μην κοιτάς σαν μ@@ας ρε”! (vid)

LIFESTYLE

Σφάζονται Κοκκινάκης- Σπαλιάρας: “Μην κοιτάς σαν μ@@ας ρε”! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Μετά τον άγριο καβγά Κοκκινάκη- Σπαλιάρα, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει «ανήθικο» το μοντέλο, η ατμόσφαιρα στο νησί είναι τεταμένη. Η «βουτιά» του Σπαλιάρα από την χαρά της νίκης της ομάδας του, εξόργισε τους «Διάσημους» και κυρίως τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο Γιάννης Σπαλιάρας κατηγόρησε τον Κώστα Κοκκινάκη ότι «μαγειρεύει ψηφοφορίες» […]

16.05.2017 | 09:38

 

Μετά τον άγριο καβγά Κοκκινάκη- Σπαλιάρα, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει «ανήθικο» το μοντέλο, η ατμόσφαιρα στο νησί είναι τεταμένη.

Η «βουτιά» του Σπαλιάρα από την χαρά της νίκης της ομάδας του, εξόργισε τους «Διάσημους» και κυρίως τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας κατηγόρησε τον Κώστα Κοκκινάκη ότι «μαγειρεύει ψηφοφορίες» και εξήγησε τι εννοεί.

«Δεν δέχομαι αυτούς τους χαρακτηρισμούς, ειδικά από τον Κώστα που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο, αλληλοψήφιστηκε με τη Λάουρα για να βγουν τέσσσερις υποψήφιοι».

Μάλιστα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ζήτησε από τον Κώστα Κοκκινάκη να του πει μία συγγνώμη για να «κλείσει» το θέμα.

«Δεν έχω να πω τίποτα», του απάντησε ο Κώστας Κοκκινάκης. Και πρόσθεσε: «Τα άλλα που λέει για τα μαγειρέματα, πραγματικά με στεναχωρεί που λέει και πιστεύει τέτοια πράγματα. Βγάζει τέτοια κακία».

Στο trailer του σημερινού επεισοδίου, φουντώνει η κόντρα μεταξύ του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα. Ο Κοκκινάκης για να πείσει τους συμπαίκτες του ότι δεν ψήφισε τη Λάουρα με δόλο σε εκείνη τη ψηφοφορία, ορκίστηκε στην κόρη του.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Κοκκινάκης θα πλησιάσει τον Σπαλιάρα και θα του πει: «Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ@%@ας;».

Στη συνέχεια του trailer αποκαλύπτεται το νέο μεγάλο έπαθλο του «Survivor». Οι νικητές θα μεταφερθούν με ιδιωτικό αεροπλάνο σε συναυλία του Στινγκ.

Exit mobile version