Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παράκληση στην σύζυγο του Τόσιτς: “Κόψ’ του το σεξ να πάρουμε το πρωτάθλημα”! (pics)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράκληση στην σύζυγο του Τόσιτς: “Κόψ’ του το σεξ να πάρουμε το πρωτάθλημα”! (pics)

Tα αδύνατα δυνατά κάνουν οι οπαδοί της Μπεσίκτας, για να δουν την ομάδα τους πρωταθλήτρια. Ένας μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει στη γυναίκα του Τόσιτς, Γελένα, να μην κάνει σεξ με τον άντρα της για τρεις εβδομάδες! Ο πιστός οπαδός των «αετών της Πόλης», έγινε γνωστός στο διαδίκτυο, καθώς η εκρηκτική Γελένα το πήρε στην […]

Genclerbirligi's Dusko Tosic runs for the ball during the Turkish Super League football between Genclerbirligi and Galatasaray at the May 19 Stadium in Ankara on December 26, 2014., Image: 214052113, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Tα αδύνατα δυνατά κάνουν οι οπαδοί της Μπεσίκτας, για να δουν την ομάδα τους πρωταθλήτρια.

Ένας μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει στη γυναίκα του Τόσιτς, Γελένα, να μην κάνει σεξ με τον άντρα της για τρεις εβδομάδες!

ImageHandler

Ο πιστός οπαδός των «αετών της Πόλης», έγινε γνωστός στο διαδίκτυο, καθώς η εκρηκτική Γελένα το πήρε στην πλάκα- και πώς αλλιώς θα μπορούσε να το πάρει- και το πόσταρε.

https://twitter.com/karleusastar/status/863792753653764096

«Γελένα σε παρακαλώ μην κάνεις σεξ με τον Τόσιτς για τρεις εβδομάδες. Μετά τις τρεις εβδομάδες μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα. Σε παρακαλώ, η Μπεσίκτας πρέπει να βγει πρωταθλήτρια», της έγραψε χαρακτηριστικά.

jelena3 jelena4 karleusa-tosic
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις