Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μενίδι: Η “αγνοούμενη” μητέρα, εμφανίστηκε μέσα στη νύχτα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μενίδι: Η “αγνοούμενη” μητέρα, εμφανίστηκε μέσα στη νύχτα (pics)

Δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους οι δικοί της άνθρωποι, πως η Ιωάννα Χατζημανωλάκη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Μενίδι, είναι και πάλι κοντά τους. Η 29χρονη μητέρα, το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε καταβεβλημένη στο σπίτι της. Οι συγγενείς, άνοιξαν την πόρτα που κάποιος χτυπούσε επίμονα μέσα στη νύχτα και έπαθαν […]

ImageHandler

Δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους οι δικοί της άνθρωποι, πως η Ιωάννα Χατζημανωλάκη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Μενίδι, είναι και πάλι κοντά τους.

Η 29χρονη μητέρα, το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε καταβεβλημένη στο σπίτι της.

Οι συγγενείς, άνοιξαν την πόρτα που κάποιος χτυπούσε επίμονα μέσα στη νύχτα και έπαθαν σοκ όταν μπροστά τους είδαν την γυναίκα που αναζητούσαν για είκοσι μέρες!

wwww

Η Ιωάννα, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πέσει στην αγκαλιά της αδερφής της.  Όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

bbb fotofb

Ανέφερε πως έτρωγε ό,τι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό, όμως δεν μπορούσε να εξηγήσει τίποτε άλλο.

Η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα.

eeee

Είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου και για την εξαφάνισή της έχει βγει Silver Alert.

ImageHandler(5)

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδελφής μου, αλλά και όσους ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια μου και τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολύ αγάπη ! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά ! Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά !», έγραψε η αδερφή της στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις