Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεγάλη επιτυχία: Καθηγητής της Γεωπονικής προσλήφθηκε από τη NASA!
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία: Καθηγητής της Γεωπονικής προσλήφθηκε από τη NASA!

Ένας Έλληνας γεωλόγος από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο θα συμμετάσχει σε μία αποστολή της ΝΑSA στην Ανταρκτική, με σκοπό την εύρεση μετεωριτών. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία του κ. Ιωάννη Μπαζιώτη, επίκουρου καθηγητή Ορυκτολογίας-Πετρολογίας στο Εργαστήριο Ορυκτολογίας-Γεωλογίας του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εμπειρία του στους μετεωρίτες αλλά […]

2198493

Ένας Έλληνας γεωλόγος από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο θα συμμετάσχει σε μία αποστολή της ΝΑSA στην Ανταρκτική, με σκοπό την εύρεση μετεωριτών.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία του κ. Ιωάννη Μπαζιώτη, επίκουρου καθηγητή Ορυκτολογίας-Πετρολογίας στο Εργαστήριο Ορυκτολογίας-Γεωλογίας του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εμπειρία του στους μετεωρίτες αλλά και στην κοσμοχημεία είναι τεράστια,μ ενώ η έρευνα του έχει δημοσιευτεί σε πλήθος επιστημονικών περιοδικών.

Τώρα, έγινε αποδεκτός στην «Αποστολή Αναζήτησης Μετεωριτών στην Ανταρκτική» (Antarctic Search for Meteorites -ANSMET), η οποία έχει ανακαλύψει περισσότερα από 21.000 δείγματα μετεωριτών σε μία περίοδο 41 ετών (1976-2016).

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις