Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγριο επεισόδιο στη Βουλή: Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγριο επεισόδιο στη Βουλή: Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια! (video)

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βουλή, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος σήκωσε χέρι στον Νίκο Δένδια. Κατά την ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Δένδιας πέρασε μπροστά από το έδρανό του, με τον Κασιδιάρη να λέει «όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω;». Ο βουλευτής […]

387795c86765346eca0c041bac00348b-696x464

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βουλή, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος σήκωσε χέρι στον Νίκο Δένδια.

Κατά την ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Δένδιας πέρασε μπροστά από το έδρανό του, με τον Κασιδιάρη να λέει «όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω;».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γύρισε για να του «ζητήσει τον λόγο» με την εικόνα εκείνη την ώρα να απομακρύνεται και να μην φαίνεται ξεκάθαρα τι συνέβη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά όμως, επικράτησε σύρραξη, με τον Κασιδιάρη να απωθεί τον Νίκο Δένδια με τα χέρια του.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Μάκης Μπαλαούρας, κάλεσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να εγκαταλείψει τα έδρανα και να αποχωρήσει από την αίθουσα, καλώντας τη φρουρά να βγάλει από την αίθουσα τον βουλευτή.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι από την πτέρυγα των βουλευτών της Χ.Α. εκσφενδονίζονταν πλαστικά μπουκάλια με νερό, ενώ τη στιγμή που αποχωρούσε από την αίθουσα ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να είπε: «Σήμερα γα@@@ μία αδ@@@ και αποχωρώ».

Βορίδης: Να αποβληθεί το σύνολο της ΧΑ από τη διαδικασία

«Ζήσαμε αυτό που δεν είχαμε ζήσει ως τώρα από μια απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο κ. Δένδιας χωρίς να υπάρχει πρόθεση εντάσεως» είπε ο Μάκης Βορίδης και ζήτησε να διαταχθεί η αποβολή του συνόλου της ΚΟ της Χρυσής Αυγής από την παρούσα διαδικασία, διότι «όλοι συνέπραξαν και ασχημόνησαν».

«Το μήνυμα πρέπει να είναι, το κοινοβούλιο μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του» είπε.

Καταδίκη από ΔΗΣΥ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ

«Ένας βουλευτής της ΧΑ χειροδικεί μέσα στο Σώμα, συμπεριφορά απαράδεκτη στα κοινοβουλευτικά ήθη. Δεν αρκεί η μομφή. Η σημερινή ενέργεια εξευτελίζει το Σώμα», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος και ζήτησε να εξειδικευθεί η μομφή γιατί δεν μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης να συνεχίσει να μπαίνει στην αίθουσα.

«Το ΚΚΕ καταδικάζει τη φασιστική και τραμπούκικη επίθεση», είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ζήτησε να αποβληθεί από την αίθουσα όλη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής.

«Ήταν ακραία η πράξη του κ. Κασιδιάρη, να είναι δραστική η απόφαση της Βουλής», ανέφερε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ, για την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις