Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πονάει φρικτά από τα εγκαύματα κι όμως θηλάζει το μωρό της (pics)
PLUS

Πονάει φρικτά από τα εγκαύματα κι όμως θηλάζει το μωρό της (pics)

«Όταν είδα για πρώτη φορά την Schamica στην selfie που έβγαλε με το κινητό της θηλάζοντας, σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα να γίνει ένα έργο τέχνης που θα φωνάζει ότι είναι δυνατή, αφοσιωμένη, μαχήτρια. Αυτή η υπερηρωίδα θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο, θέλοντας να προσεγγίσει όσους το χρειάζονται περισσότερο. Οι άνθρωποι […]

gynaika1_2

«Όταν είδα για πρώτη φορά την Schamica στην selfie που έβγαλε με το κινητό της θηλάζοντας, σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα να γίνει ένα έργο τέχνης που θα φωνάζει ότι είναι δυνατή, αφοσιωμένη, μαχήτρια.

Αυτή η υπερηρωίδα θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο, θέλοντας να προσεγγίσει όσους το χρειάζονται περισσότερο. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να ανακόπτουν την επίτευξη των στόχων τους λόγω ανασφαλειών τους, τραγωδιών που ζουν…

Στη Mimi δεν ήρθαν εύκολα τα πράγματα, αλλά λάμπει από αυτοπεποίθηση, αγάπη για τον εαυτό της και γενναιότητα. Γεννιόμαστε με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά η ζωή καμιά φορά μας τα ξεθωριάζει. Η Μimi είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς να πολεμάμε. Ενας ειλικρινής, ταπεινός μαχητής. Είμαστε ευγνώμονες για τους τα όμορφα σχόλια, τα μηνύματα και την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ολοι οι επιζήσαντες είναι ενωμένοι και μετρούν τις ευλογίες της ζωής τους.

gynaikateliko300

Οι μαμάδες που θέλουν να θηλάσουν δεν βρίσκουν δικαιολογίες. Η τέχνη μας ενώνει και τα social media μας βοηθούν» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η φωτογράφος Ivette Ivens δημοσιεύοντας το πορτραίτο της Schamica.

Η 34χρονη Schamica Stevenson υπέστη σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά στο σπίτι της σε ηλικία 2 ετών στην πολιτεία Μίσιγκαν. Δεν θήλασε το πρώτο της παιδί αλλά αποφάσισε να το κάνει στο δεύτερο παρά τον πόνο για να δώσει ελπίδα σε άλλες, νέες μαμάδες. «Ηθελα να μοιραστώ την ιστορία μου για να βοηθήσω τους άλλους και να μην εγκαταλείψω όπως έκανα όταν ήμουν 20 ετών» δηλώνει η ίδια.

gynaika-teliko200

Η Schamica φοβόταν να μείνει έγκυος την πρώτη φορά από τα σημάδια που είχε στην κοιλιά της. Mε δύο εγκυμοσύνες σε διάστημα 14 χρόνων και δύο αποβολές, η Μimi δυσκολεύτηκε να θηλάσει και ελπίζει αυτή η πράξη της να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες για να νιώσουν αυτοπεποίθηση με το σώμα τους.

When I first saw @schamica211 breastfeeding selfie she took with her iphone, I thought to myself – this woman deserves to have a piece of art that screams STRONG. DEVOTED. WARRIOR. That part is done. In addition, this superwoman wanted to share her story with the world, hoping it reaches someone who needs it the most. Humans tend to stop themselves from achieving their goals because of insecurities, tragedies, illnesses.. Mimi did not have it easy, yet she shines confidence, self love, fearlessness. All of these features we are already born with, but then life happens and some of them might be washed away. Mimi is a great example of how to fight it back. A true, humble warrior. We are very grateful for all beautiful comments, messages and media attention – burn survivors are connecting, people are recounting their blessings, mothers who want to breastfeed are scratching out excuses. Art unites us for a moment. With a little help of social media:)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivette Ivens (@ivetteivens) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις