Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Eurovision: Η μαγική φωνή του Salvador Sobral, χάρισε την νίκη στην Πορτογαλία (pics-vid)
LIFESTYLE

Eurovision: Η μαγική φωνή του Salvador Sobral, χάρισε την νίκη στην Πορτογαλία (pics-vid)

H Πορτογαλία, με την ερμηνεία του Salvador Sobral στο τραγούδι «Amar Pelos Dois», μια από τις καλύτερες μπαλάντες του φετινού διαγωνισμού κατέκτησε την πρώτη θέση  στη φετινή διοργάνωση με 758 βαθμούς, για πρώτη φορά μάλιστα από το 1964 που συμμετέχει στο μουσικό διαγωνισμό. H Demy αν και μάγεψε με την εμφάνισή της και την ερμηνεία του  «This […]

33ed45b0c8ad40dfdc06ec63cceeebe2

H Πορτογαλία, με την ερμηνεία του Salvador Sobral στο τραγούδι «Amar Pelos Dois», μια από τις καλύτερες μπαλάντες του φετινού διαγωνισμού κατέκτησε την πρώτη θέση  στη φετινή διοργάνωση με 758 βαθμούς, για πρώτη φορά μάλιστα από το 1964 που συμμετέχει στο μουσικό διαγωνισμό.

during the final of the 62nd Eurovision Song Contest at International Exhibition Centre (IEC) on May 13, 2017 in Kiev, Ukraine.

H Demy αν και μάγεψε με την εμφάνισή της και την ερμηνεία του  «This is Love» σε σύνθεση – παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Romy Papadea και John Ballard,  έμεινε εκτός δεκάδας.

Στο televoting η Ελλάδα βρέθηκε 14η, έλαβε συνολικά 77 βαθμούς. Η τελική κατάταξη έφερε τη Demy με το This Is Love στη 19η θέση. Η Κύπρος τερμάτισε στην 21η θέση.

Η ιστορία του 27χρονου Salvador συγκίνησε τον κόσμο

nikiportyugal-682x384-1494716892

Οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς διαψεύδονται από την εκπρόσωπό του, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας αλλά προτίμησε να μην αναφερθεί σε αυτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις